Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Bajaj pulsar 200 rs sahibiyim. Bugün motoru servise götürdüğümde ön lastiğimde şişme olduğunu gördüm. Lastik diablo rosso 2. O kadar para verip aldığım lastiğin böyle balon yapması üzdü. Motolastik.com'dan almıştım. Garantisi devam ediyor. Değiştirmelerini isteyeceğim...
Okumadan önce açın yan sekmede çalsın
Elektirkli sakın alma. Ben yıllarca kullandım. 5 yıl kulllandım bu mereti. Önce 250 wattlık vardı 1 tane 1500 liraya almıştım. 2 yıl sonra 150 liraya sattım. Sağlam parçası kalmamıştı. Motor durduk yere ortadan ikiye kırılmıştı. Sonra 1000 wattlık yuki...
Arkadaşlar geçen hafta hgs mi aldım. Plaka üzerine eski 1. sınıf hgsler vardı. İptal edilmesi için işlemleri başlattım. 1 ay sürecek dediler. Bu süre içinde 1. sınıftan başka hgs kullanamazsın dediler.:pr: Bende gidip 1. sınıf hgsmi aldım yapışkanı motorun camına yapıştırdım. 1 ay sonra 6. sınıf...
Pompacı hayvanlık yapıp depoya fazla benzin koymuş. Bende farketmedim. Akşam garaja koydum motoru. Yan ayaklıkta biraz yatık durduğu için gece depo kapağı açılıp fazla benzin akmış. Gece boyuncada durmuş öyle. Sabah farkedince yıkayıp sildim ama izi kaldı. Bu izi nasıl çıkartıcam?
[/url][/IMG]...
Arkadaşlar bende yuki dünya 1200 wattlık elektrikli bisiklet var. 60 km hız yapıyor. Yaklaşık 40 km menzili var. Ama aküsü bitince mal gibi kalıyorum. 95 kiloluk motoru otoyolun kenarında itmek hiçde komik değil. Ayrıca uzun mesafelere gidemiyorum. Bende elektrikli bisiklete benzinli 1kw lık...