nuriix3 kullanıcısının son içeriği

1. N

CBR250R vs RS200

yeni kasa cbr250r mi RS200 mi önerirsiniz hangisinin parçaları bol bulunur sorun fazla cıkartmaz abiler bu arada konularım ile sizleri boğuyorum kusura bakmayın rastgele para verip de kötü bir şey almak istemediğim için affınıza sığınıyorum.
  2. N

CBR250R

abiler sonun da alacağım motor olarak CBR250R kararını vermiş bulunmaktayım yamaha yzf r125, cbr125 gittim geldim fiyat karşılaştırmasına baktım yamahanın parçaları pahalı cbr125 ile cbr 250'nin ikinci el fiyatları aynı 250 cbr alıp geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz? en fazla ne kadar para...
  3. N

125cc başlangıç motoru

merhabalar 125cc'lik supersport tarzı başlangıç motoru önerisi alabilirmiyim a1 ehliyetim var cbr 125 baktım ama görüntüsü tatmin etmedi biraz daha yamaha yzf r125 hyosung gt 250 tarzı bir görüntü arıyorum tavsiye edebilceğiniz bir motor varmı? veya a2 alıp 250'lik bir motor mu alsam?
  4. N

Motor tavsiyesi yamaha yzf r125

Merhabalar abiler ablalar aranıza yeni katıldım 19 yaşımdayım ismim Nuri afyonluyum foruma katılma sebebim motor sevdam ve motor tavsiyesi almak için. A1 ehliyet aldım 2017 de bir kaç yıldır 100 cup bindim ama artık birazcık daha racing motorlara alışmak için yamaha yzf r125 düşünüyorum cbr...

Yeni mesajlar