Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Sahibinden.com'da 310124219 ilan numarasıyla bulabilirsiniz. tüm detayları yazıyor. motosiklet gayet temiz ve sorunsuz durumdadır. Evlilik nedeniyle otomobil takaslarına da açığım. Alana şimdiden hayırlı olsun, motosiklet çok temiz gerçekten güle güle binmek nasip etsin...
Arkadaşlar,
Severek kullandığım motosikletimi enduroya terfi etmek için satıyorum. sahibinden.com'da ilanın detaylarını #57877507 ilan numarasıyla bulabilirsiniz. Elime geçen bir fırsatı değerlendirebilmek için motosikletimin fiyatını düşürdüm. Alacağım motosiklet satılırsa fiyatı yine eski...
Tüm MT grubuna merhaba...
Askerlik dolayısıyla CBF 150 motorumu satıyorum. Son satış tarihi "Ocak sonu"dur. Şubat'ta gidiyorum. Askerden sonra da 650'lik almayı düşünüyorum (nasip olursa).
Motorsikletin ilk sahibiyim, Honda Özmert'ten 31 Ağustos 2007'de satın aldım. Şu an 10210 Km.'de. Kırmızı...
Arkadaşlar,
Bu gece belkide bir ilki yaşadık ve CBFTürkiye Eskişehir Grubu ile Motosiklet.Net EskişehirGrubu aynı iftar yemeğindeydi. Ben tam iftar saati yetişebilmeme rağmen görünce şaşırdım geçekten.
Neşeli dakikların geçtiği gece nasıl mıydı? Buyrun izlenceye...