Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle ceket al, yazlık ceket al gibi tavsiye verecekler yazmasın. Başlık ortada.
Kendi ceketim yazın kullanamaz bir hal alıyor ve çok terletiyor. Onun yerine kot cekete koruma taktırmak istiyorum. Terziler bu işlemi yapabilir mi?
Ürünün linkini koydum bence olur gibi zaten motor küçük...
Herkese iyi forumlar hayırlı Ramazanlar.
Tesadüfen internette dolaşıyordum karşıma Apple AirTag çıktı. Neyse yine ne çıkartmışlar derken merak ettim araştırmaya koyuldum.
Aslında GPS cihazı. 4-5cmlik bir yuvarlak büyüklüğünde ince bir cihaz. Aklıma bir takip sistemine 1000'den fazla para...
3 bin km önce yağ değişimine verdim değiştirdiler. Şimdi ben değiştireyim dedim ama yağ tapasını Yıldız anahtar ile çıkaramadım.
içimde kuşku da oldu açıkçası çıkmaz diye. Bayiye direkt periyodik bakım randevusu aldım çıkartabilirler mi?
Telefondayım fotoğrafı link olarak alabildim...
Park halindeki motora vurdular yere düşünce tabi aynada talihsiz şekilde gitti.
CBR 125 için "kısa spor ayna" düşünüyorum kullanıcı olarak tavsiye eden var mı? Görüş açısı nasıl olur?
Abus granit 8077 almayı planlıyorum. site muhtemelen güvenilirdir o açıdan problem yok fakat bunun vergisi vs. % kaç oluyor? arada 50-60TL fark oluyorsa Türkiye'den almak daha mantıklı
--------------
ABUS-807.99
KARGO-109.99
917TL
--------------
ödeyeceğim 917TL ise burayı tercih...
Kask ararken bu kaskı gördüm "fiberglass" dış kabuğa sahip ve fiyatı aşırı ucuz.
Bu markaya güvenebilir miyim? Bu fiyata termoplastik satıyorlar. linkini aşağıda bırakıyorum...
İyi forumlar,
650TL bütçem var, kask arıyorum.
Aklımda MT Revenge var, bir sorumda şu olacak desenli ile desensiz arasında koruma farkı var mı? Fiyat olarak yüksek bir miktar fark var.
Başlıktada anlaşılacağı üzere artçı kaskı alacağım.
Sabit bir artçı olmadığı için :=) beden problemi var ortalama kafa bedeni nedir? Lütfen tavsiye verin...
Aynı zamanda bir sorum daha olacak, bütçem 500 maksimum 550TL'ye çıkabilir bu bütçeye uygun bir artçı kaskı önerebilir misiniz...
Yedek parçada problem çekmemek ve fazla para da vermemek için hondayı seçtim
CBR 125 2017 siyah var, ama internette grenajını aradığımda sadece repsol ve hrc'nin grenajı var
ben de olan siyah stickerli grenajı bir türlü bulamıyorum?
şehir fark etmez ama Ankara olursa çok iyi olur, uygun yedek...
Herkese iyi forumlar,
Nexx sx.100 kaskına sahibim. 600TL'ye 2. el almıştım.
Kask birkaç kere koyduğum yerden yere düştü, 1 kere de 20-23km/h de kaza yaptı.
Kaskı kullanırkende ister istemez tereddüt ediyorum. Hem 2. el hem de düşmesi olduğu için.
Aklımda AGV K5 var. E tabi o kadar para...