Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şansa yaşıyoruz gibi geliyor artık. Kimse kurallara uymuyor zaten ceza denen bir şey de olmayınca kimse kimseyi takmıyor. Ülke gerçekten iyice hindistan gibi olma yolunda bu trafik konusunda.
Ben 15 le dönerken motor altımdan kaydı, mont kask ve eldiven vardı ancak dizlik falan birşey yoktu. 1 hafta dizlerim ağrıdı. Kask zaten olmasa kafayı vurmuşum yere (kask yüz bölgesi çizikler vardı) nasıl kaza yaptığımı da hala hatırlamıyorum, sadece yerde motorun kayığışını hatırlıyorum. Siz...
Scoyco JK118 Yazlik Motosiklet Montu
Ben bu modeli yeni aldım sabahları giderken üşüyorum bile :) Ama yukarda arkadaşın dediği gibi durunca bir yerde yavaştan ısınıyorsun. Hareket halinde püfür püfür esiyor.
Ben Kask bakıyordum baktım indirim gelmiş normalde fiber bir kask alacaktım aynı fiyattan daha ucuza karbon fiber almış oldum.
Scorpion Apex EXO-GT SP Carbon Matrix Air
LS 2 Rapid 2 XL kullanıyordum yeni aldığım kaskı da XL sipariş ettim tam oldu. 13.500 aldığım kask şuan 22.500TL.
Ben de dio kullanıyordum. Nmax 155 geçtim. Motoru teslim aldığımda işyerine doğru giderken saçma sapan şarkılar mırıldanıyordum. Öyle acayip bir hissiyat olmuştu. Ve geçenlerde bir süreyim dedim Dio'yu oyuncak gibi geldi. Kesinlikle Nmax alabilirsin ama 24 yada 23 model almanı tavsiye ederim.