Nmax155 kullanıcısının son içeriği

1. Nmax155

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

Valla anlam veremedim. Önünde araç gidiyor görmemesi imkansız. Gözüne perde mi indi ne oldu.. Allah Rahmet eylesin.
  2. Nmax155

Trafik konusunda artık n'apacağımı şaşırmış durumdayım

Şansa yaşıyoruz gibi geliyor artık. Kimse kurallara uymuyor zaten ceza denen bir şey de olmayınca kimse kimseyi takmıyor. Ülke gerçekten iyice hindistan gibi olma yolunda bu trafik konusunda.
  3. Nmax155

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

Nmax 155 tavsiye ederim ancak şuan piyasadaki fiyatlarından haberim yok. Ben 181 bine almıştım ocak ayında.
  4. Nmax155

Motosiklet Önerisi

Ne tür bir motosiklet kullanmayı düşünüyorsun ona karar vermen lazım.
  5. Nmax155

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

Ben 15 le dönerken motor altımdan kaydı, mont kask ve eldiven vardı ancak dizlik falan birşey yoktu. 1 hafta dizlerim ağrıdı. Kask zaten olmasa kafayı vurmuşum yere (kask yüz bölgesi çizikler vardı) nasıl kaza yaptığımı da hala hatırlamıyorum, sadece yerde motorun kayığışını hatırlıyorum. Siz...
  6. Nmax155

Korumaları çıkarmadan montunu yıkayan var mı

Ben çıkarıp yıkadım baya yeni gibi oldu. takması biraz zorlamıştı.
  7. Nmax155

Scooter önerisine ihtiyacım var

Nmax 155 alabilirsin. Seni üzmez o motor :) Millet PCX ile bile şehirler arası gidiyor.
  8. Nmax155

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Scoyco JK118 Yazlik Motosiklet Montu Ben bu modeli yeni aldım sabahları giderken üşüyorum bile :) Ama yukarda arkadaşın dediği gibi durunca bir yerde yavaştan ısınıyorsun. Hareket halinde püfür püfür esiyor.
  9. Nmax155

motomax indirimi hakkinda

Ben Kask bakıyordum baktım indirim gelmiş normalde fiber bir kask alacaktım aynı fiyattan daha ucuza karbon fiber almış oldum. Scorpion Apex EXO-GT SP Carbon Matrix Air LS 2 Rapid 2 XL kullanıyordum yeni aldığım kaskı da XL sipariş ettim tam oldu. 13.500 aldığım kask şuan 22.500TL.
  10. Nmax155

Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsünü Ağır Darp Eden Trafik Polisleri..

Her ne yaptıysa kesinlikle böyle davranamazlar. Polisin adına leke sürüyor böyle tipler.
  11. Nmax155

nmax 155 mi yoksa forza 250 mi?

Ben de dio kullanıyordum. Nmax 155 geçtim. Motoru teslim aldığımda işyerine doğru giderken saçma sapan şarkılar mırıldanıyordum. Öyle acayip bir hissiyat olmuştu. Ve geçenlerde bir süreyim dedim Dio'yu oyuncak gibi geldi. Kesinlikle Nmax alabilirsin ama 24 yada 23 model almanı tavsiye ederim.
  12. Nmax155

MOTO KALKAN MOTOSIKLET KASKI

Dandiğe benziyor.
  13. Nmax155

Maxi scooter önerisi

SYM 250 CC üzerinde kronik sorunlar var diyorlar var mı doğruluk payı?
  14. Nmax155

lastik rodajı?

Lastik aldığım yerde böyle bir yazı mevcut.
  15. Nmax155

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Orjinalde yoksa ceza yersin. 1741897194 Ben zaten gittiğim yol 5 km gidiş 5 geliş. Anayol üzerinden gidiyorum rodajdayım zaten 75i geçmiyorum.

Yeni mesajlar