Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scooterdan sonra yeni motosikletim olan motoran torro best i aldım. 6 7 ay sürüp vitesliye geçeceim için bu markayı aldım biri gösterdi sürdüm fakat çok ilginç geldi.
1- 1. viteste yavaşça hızlanmadan giderken gazı kesince motor frenlemiş gibi duruyor bu doğal mı?
2- Erken vites atınca...
Merhabalar 4 arkadaş arabada coşmaya yönelik şarkı arıyorum cumhur hamarat at kendini discolara remix gibi şarkılar arıyorum önerebileceğiniz şarkılar varmı?
Merhabalar aranızda chopper,cruiser motosikletlere yaslanma yeri yapan oldu mu? Bana mantıklı geldi özel yapım yaptırsam tek kişilik ve yaslanma yeri yaptırırım takıp çıkarılabilecek tabi sizin görüşleriniz nelerdir bence gayet iyi olur?
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Adım Berk. Motosiklet tecrübem maalesef mondial ile var :mrgreen: şimdi yamaha crypton alacağım varsa önerileriniz paylaşabilirsin :)