Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jinlun 250-5 motoruma direk karbüratör hava girişinin ucuna performans hava filtresi takcam fakat internetten sipariş vereceğim için kaç mm lik almam gerektiği konusunda yardımcı olurmsunuz 35-42-52 mm ler var kararsız kaldım.
Yada ankarada nerden bulabilirim???
herkese iyi pazarla. Sorunum şuki vitesin 3.vites dişlilerinde bi problem var galiba
3. vitese atınca acayip sesler çıkarıyo fakat 1. 2. 4. 5. viteslerde hiç bir problem olmuyor? sizce ne kadara malolur bu??:silent:
jinlun 250-5 motorum var. 80 den sonra titreşim aşırı bir hal alarak sadece 100km ye kadar çıkıyor ve acayip titreme yapıyor. normalde daha fazla hız yapması gerekmiyormu?:silent:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/26421-sis-lambasi-montaji.html de anlatılan gibi yaptım röleyi uzunlara bağladım fakat bir sorunla karşı karşıyayım. uzunları yakınca röle devreye giriyor ve sis lambaları çalışıyor fakat uzunları kapattığım zaman röle devreden çıkıp sis...
merhaba arkadaşlar uzun süredir motor almak için araştırma yapıyorum ama artık kafam allak bullak oldu.:pr: en azından 3 model arasında karar kıldım şu an:D sizce zs , sl, rr arasından hangisini almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim. bu arada 2300 liram var. yardımlarınız için şimdiden...