Nightred kullanıcısının son içeriği

1. N

Koruma takozu süpersport için

https://www.instagram.com/p/BI0ENyHhhMh/ Bu link de yamahaya uygulanan dan satışı olduğunu bildiğiniz bi yer varmı yada yapan birisi ankaradayım
  2. N

Ankara batıkent

Merhaba mt ailesi ankarada batıkentte oturuyorum ninja250sl sahibiyim nişanlımla hafta içi salı günü izinli olduğumuz için hafta sonu gezilerine katılamıyoruz bizde 2 miz salı günleri geziyoruz bizimle aynı durumda olanlar varsa irtibata geçerseniz beraber gezip dolaşabiliriz
  3. N

Teker

Merhaba mt ailesi 1 yılı aşkındır üyeyim ve ninja 250sl kullanıcıyım. Kafama takılan bi soru var kalın teker takıldığında virajlarda sıkıntı olcağı tabiri bu 600 cc ve 1000 cc lerde takılı olan teker kalınlığı sıkıntı çıkarmoyormuda. Jant dahil olmak üzere hepsini büyüttüğündede sıkıntı...
  4. N

Intercom telefon uygulaması

Merhaba m.t ailesi. Artcım ile Telefona indirip bluetooth tan konuşabilceğimiz bi uygulama varmı tavsiyeniz varmı kulaklıkları takıp
  5. N

Kawasaki 250 sl

En iyi yakıt hangisidir tek çubuk kaldı :)) doldurmaya gitcem tavsiyeleriniz
  6. N

Xenon angel eye

Merhaba kawasaki ninja250sl me xenon veya angel eye yapmak istiyorum tavsiyeleriniz varmı şu iyidir bunu kullan vesayre. Birde zincir aldım bağlamak için en güzel motorun neresine bağlanır? Teşekkürler şimdiden
  7. N

Kilit

Merhaba geçen konu açtım aranıza katıldım die ninja 250sl ile fotoda attım kimse bişey demedi ya yayınlanmadı yada kimse dikkate almadı neyse yapcak bişey yok bana kilit lazım disk kilidi ve zincir kilidi fazla pahalı olmucak 0 veya 2 el şunu alabilirain işe yarar diyebileceğiniz bir kilit varmı...
  8. N

Sonunda katıldım aranıza

Kuyruğu iptal edebilirmiyim kendim https://i.hizliresim.com/NpzrAX.jpg Ve bunu alsam taksam olurmu ışık azalırmı çoğalırmı Yüksek/Düşük Işın LED Far Için Motosiklet Melek Gözler Beyaz Şeytan Göz ışık http://s.aliexpress.com/E7nYnEzY (from AliExpress Android)
  9. N

Kawasaki 250 sl

Sizce nasıldır ve bir sitede okuduğum kadarıyla bunların hepsinde abs varmı
  10. N

Kötü markalarda seçim

Merhaba mt ailesi. Bajaj pulsar 200rs Megelli250r Hangisini tavsiye ederdiniz
  11. N

Motorun yanına birde araç almak

Merhaba mt ailesi Motorumu satmadan verebilceğim 15--17 bin en fazlası en verimli sanayiye sokmucak sürekli araba tavsiyelerinizde varmı aklıma gelenler fiesta 1.4tdci 1.6 tdci zor denk geliyor birde peouge 206 2.0 gti bunlardan daha iyi olabilcek önerileriniz varmı az biraz tipide güzel olsun...
  12. N

Değerli bilgileriniz

İyi günler motorsiklet net ailesi 2015 YZF125 SAĞ GRENAJ DA KIRIK VAR 2016 NIN 6. AYI ÇIKIŞLI SEVİS BAKIMLI YEDEK ANAHTARI MEVCUT ACİL..... TRAMER KAYDI VAR DEĞİŞEN PARÇA SADECE KAFA DEMİRİ VE SAĞ GRENAJDIR DİĞER TÜM AKSAMLAR PARÇALAR ORJINAL Sizce bu sıkıntı çıkarırmı bakılmaya...
  13. N

yamaha r25

Merhaba arkadaslar motoru almadan yazmak istemezdim ama bazi konularda aklimda soru isaretleri var . Oncelikle 24 yasindayim 18 imden beri araba kullanarim ise gidip gelirken gunluk aktif surucuyum bu motor beni cok cezbetti baslangic motorum olabilirmi sizce ? Tum ekipmanlarimi aldim hazir bi...

Yeni mesajlar