nicknamer kullanıcısının son içeriği

1. nicknamer

Rüzgar

Ne yazık ki yazılanlar mı yetersiz yoksa yaşadığımı mı anlamıyorum bilemiyorum. Bence çok tehlikeli. Aradığım yanıtı halen bulamadım.
  2. nicknamer

Rüzgar

Görüntüler motosikletle ilgili değil ama süreç içerisinde en çok büyüyen korkumdan; rüzgardan. Motosiklette bu durumu nasıl yönetiyorsunuz? Güncelde app işe yaramıyor. Anlık değişiyor. Nasıl yapıyorsunuz? Gözüm korkuyor açıkçası.
  3. nicknamer

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Halen, arkasında durmasına rağmen, bayıldığım AK550 göremiyorum piyasada. Yok satması gerekirdi.
  4. nicknamer

Motosiklet Sürüşlerinde Bilek Uyuşması

çinlilere haksızlık yapılıyor, japon reklamı: titreşimsizlik :D
  5. nicknamer

Tam Sopalık!!!

Motorun sinyalide çalışmamış olabilir. Çok da takılmadım. Kamera da varmış. Abartılacak birşey yok. Ha bu ara bunlar çoğaldıysa kamera şart. Daha fecaati eldiven nerde? Motorcu o kadar da hatasız değil. Eğitmen de takılmalı buna.
  6. nicknamer

Tracer 7 vs Tracer 900

Birazdan tommy gelir 'bi tracer alamadın ama' der. Neyse ben yine de yazayım. 700 yetseydi, 900-1000 ihtiyacı olmazdı. - ağırlıktan tut, ısınmaya kadar sorun. - yakıtta dur kalk ve vitesle oynamaya göre değişiyor. Yüksek vites düşük devir sıkışık trafikte zor. Bostancıdan girip, kadıköyden 4...
  7. nicknamer

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

Aynı şeyi forza için düşünüyorum Forza sahibiyim Ve xmax daha yakışıklı :D
  8. nicknamer

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Cbf150 ve cb 125 ace.. Ah be ne motorlardı, kaç kez yağmurda yatırdım, pata pata çalışırlardı, km dünyalara gelmiş. Cb 125 ace için niyetlenmiştim evladiyelik ama sağolsun honda sonunu getirdi, bence şu anda da yenisi diye Hindistan motorunu bize satmaya çalışıyor şimdilerde.
  9. nicknamer

Xmax ile uzun yola çıkmadan önce neleri değiştirmem gerekiyor?

yolda tekere çivi girse değiştirecek bilgim yok, o setleri falan da taşımıyorum. akü şarj zımbırtısı bile yok. Keşke tommy nickfurie vs biri bu tür durumlar için kampa vs giderken min şunlar olsun gibi bir içerik hazırlasalar, tadından yenmezdi.
  10. nicknamer

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

Kasksız otobanda motor sürüyor, plaka yok Trafik polisi de solunda yol alıyor Ondan sonra ceza öyle mi? Düzgüne kesilen. Bu video için değil ama can sıkıcı. Yakalayabildiğinize. Temiz olmak zor
  11. nicknamer

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

İki tekersiz bayram, yağmur sağolsun İyi bayramlar
  12. nicknamer

Deneyim görüşlerimizi paylaşalım mı?

Tozları alıp, yola çıkmaya başladık. Hatırlamamız gereken şeyler var. Gelin beraber hatırlayalım, ne dersiniz? Facebook notlarıma bakıyordum, bir videoyu kaydetmişim. Yorumlar çok iyiydi, paylaşmak istedim, belki sizler de benzer yorumlar yaparsanız faydalanırız. İlk ben başlayayım...
  13. nicknamer

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Resmen kaçırmışım
  14. nicknamer

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

İnanılmaz faydalı bir cevap, teşekkürler Çok geçmiş olsun