Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
nfserkan 'in en son etkinliği
Ana sayfa
N
nfserkan
,
Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK
başlıklı konuya cevap yazdı.
Sizede çok geçmiş olsun. Gerçekten işinin ehli dürüst ustalar bulmak çok zor. Orjinal parça 1500 tl olupta sizin ustaya 12 bin vermeniz...
29 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
fazil mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben oksijen sensörlü motor kullanmıyorum ama arabada (2006 Toyota Yaris) oksijen sensörü arızası başıma geldi. Oradan öğrendiklerimi...
29 Nis 2026
N
nfserkan
,
Diversion f de 100k lari devirenler cok harbi ölümsüz blok diyorlar 😅 650 f küçük duruyor ama ses mükemmel. Rs660 evet çok iyi hele...
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Diversion iyidir ama bir alan mutlu oluyor, bir de satabilen.. :) 650F güzel, Rs 660 daha da güzel, Daytonalar güzeller güzeli
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
Anladım cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Içim bir nebze olsun rahatladı:) bellki bundan sonraki durak 650f ya da xj6 diversion f olur
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Motorun geçiş motoru zaten 10-20k km dolmadan satacaksın, ötesini çok düşünme. Benim eski motorda self diagnostic imkanı vardı. Fi...
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
Anladım. 105 k kilometrede sensor arizasi dışında sorun yasamamaniz sevindirici bir haber ustada bana öyle dedi ama yinede icime dert...
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Farklı bir egzoz taktığınızda evet sensör arızası verebilir. Ben bir önceki motorumu 5 sene boyunca oksijen sensöründen kaynaklı Fi...
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?
Valla ben motora r25 ile başladım motoru almadan önce sanki arabada abs mi vardı yavas yavas frene basarim diyordum ama motorda cidden...
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
Söyle izah edeyim. Yakıt tüketiminde ortalama ne yakıyor diye bakmadım ama benzin çubuk birer birer azalır ya hani sanki arıza ışığı...
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yakın zamanda orijinal egzozu değiştirip yerine başka bir egzoz taktınız mı? Bir de sensör arızasını fark ettiğiniz andan beri yakıt...
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
Evet harbiden de sandığımdan çok daha ucuzmuş fiyatı 😅 Yani benim ustanın elinde gördüğüm geniş ekranli büyük sarı bir cihazdı detayını...
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
sedattemiz mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Google'a OBD2 cihazı yazıp görselini benzettiğin bir tanesinin fiyatına bakar mısın rica etsem. O fiyatlarda cihazı olan adam bi dönüp...
28 Nis 2026
N
nfserkan
konusundaki
uurrdmrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yetkili servislerde ki çoğu usta bir bok bilmeyen veya uğraşmak istemeyen ustalar işini hakkıyla yapan yetkili servis ustaları vardır...
28 Nis 2026
N
nfserkan
,
Cevap için teşekkür ederim. Dediklerinizi mutlaka ciddiye alacağım. Söyle detaylandirayim; motor sogukken tek marşta çalışıyor. Gidişte...
28 Nis 2026
Yeni mesajlar
F
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
(2 kişi konuda)
En son: f28727670
42 dakika önce
Moto Sohbet
Park cezası
En son: Cyan
44 dakika önce
Moto Sohbet
Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik
En son: mezit
Bugün 15:22
Onlar Hep Bizimle Birlikteler