new_driver kullanıcısının son içeriği

1. N

racerS 200

arkadaşlar racer 200 ile racerS 200 arasındaki fark sadece görüntüden mi ibaret?? biliyorum kimse racer 200 sevmiyo ama tek kişilik için bence ideal bi alet.. :cat:
  2. N

neden??

arkadaşlar.. işimden dolayı günde ortalama 100 KM geziyorum şoförümle beraber ama yollarda hiç RACER 200 e rastlamıyorum.. neden acaba.. istanbulda hiç racer 200 yok mu :silent:
  3. N

hastası oldum..

ya arkadaşlar benim henüz bir motorum yok ama almaya karar verdiğim andan beri ve babamdan da bu yönde olumlu cevap aldığımdan beri motorla yatıp motorla kalkıyorum.. hemen hemen her an motosiklet sayfalarındayım.. araştırıyorum, fotoğraflara bakıyorum, videoları izliyorum.. belki...
  4. N

bisikleti parçaladım

pazar günü saat 17,00 de işten çıktım eve gittim.. kapının önünde, bize ankaradan misafir gelen yeğenimin bisikleti duruyordu. aldım onu sahil turuna çıktım.. eve dönerken bir dükkanın önünde duracaktım.. hızlıca durayım derken :silent: yanlışlıkla :pr: ön frene bastım.. ve sonucunda bikaç takla...
  5. N

bi deneyin..

pc başında biraz da hoş vakit geçirin.. hocalar, oyun her ne kadar gerçek olmasa da hoşuma gitti.. gerçek hayattaki sıkıştırmalar filan bu oyunda da mevcut.. yeşil toplara aldırış etmeyin.. basın gidin.. linki vermeyi unutmuşum :cherry: http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=894
  6. N

yeni sürücüyümmmm yeniyimmm

herkeşe mrba.. ben de motor alcam en yakın zamanda :queen: daha önce hiç kullanmadım ve ne alacağımı bilmiyorum.. :silent: beni de yolunuza kabul edin :wiinkk:

Yeni mesajlar