Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birine yazdım ben 1400 e sattım diğer ilanlara yaz dedi(İlanıda kaldırmıyor bu arada).Heralde 1 i satılık.... diğer ilanlar başka eski ilanların fotolarından alınma farklı fotoğraflar... 1 ine saplayacaklar anlaşılan 3 ilan fiyatıyla.
Arkadaşlar piyasa hakkında bilgisi olan bi arkadaş yorum yaparsa sevinirim.Sarı sitede daytona 675R arattığınız zaman 3 ilan çıkıyor 1.800.00 bantlarında....Bu bir danışıklı dövüşmü? Yoksa cidden bu makinalar o paralarmı ediyor.İlanı açan arkadaşlar o paralara hangi motorların alınacağı hakkında...
Arkadaşlar merhaba Londradayım türkiyeye geleceğim 1 hafta içinde.Agv k6s fiyat bandlarında bi kask getirmek istiyorum.Görüşünüzü almak istedim.Onu alma bunu al diyeceğiniz başka bi öneri varmı.Kaskın fiyatı burda 380 euro civarında
Arkadaşlar merhaba CBR 250 R alarak aranıza katıldım.Sizden ekipman önermenizi rica edecektim bütçemi yazıyorum
Kask Max 600-700 TL Geniş açı göstermesi benim için çok önemli gözlük kullanıyorum
Ceket Max 400 Tl
Eldiven uygun fiyat performans olması lazım.
Dizlik bot var eksiklerim...
Arkadaşlar merhaba. 2.el CBR 250R almayı düşünüyorum.Siz değerli forumdaşlarımdan yardım rica edeceğim. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum motoru o yüzden sizce kaç km aralığında bakmalıyım ve söylediğiniz km ye göre motorun fiyatı ne kadar olmalı (Motorun temiz kazasız olduğunu varsayarak fiyat...
Bugün bi arkadaşa 650 F bakmaya gittik.Gidonun ordaki boşluğu foto ve videolardan az çok görmüşlüğüm vardı.Canlı bi inceleyince Nerdeyse yere tükürebileceğiniz kadar bi boşluk var.Yani bilmiyorum bu CC deki bu Paradaki bi motorda bence hiç hoş bi görüntü değil.