netster kullanıcısının son içeriği

1. N

Çalıntı olabilitesi yüksek Kanuni [Ankara - 06 AZ 5109]

Selamlar , Bu akşam mahalleden çıkarken çöp atmakta olan bir esnafın uyarısı üzerine (söylediğine göre 15-20 gündür aynı yerde yatan) Kanuni marka bir motosiklete dikkatim çekildi. Plakası 06 AZ 5109. Sağ ön sinyali kırık sarkıyor, plakası üzerinde, kontak sağlam, kontak altı çıplak kablolar...
  2. N

Marş sorunu

Selamlar , Motosikletim 3 gün önce hiç bir şey yokken birden sorun çıkartmaya başladı. Marşa bastığım zaman marş rölesinden dzzzt diye bir ses geliyor ve marş motoru çevirmiyor. Ayak marşı ile motoru çalıştırdım işten eve kadar gittim eve vardığım zaman marş sorunsuz aldı. Dedim tamam sorun...
  3. N

Bende kazamı yaptım...

Selamlar , Motorumla bende kazamı yaptım... Olayı hiç bir şekilde hatırlamıyorum, olay öncesini ve sonrasını da hatırlamıyorum. Bende sol omuz çatlak, kaburgalarda kırıklar var ve akciğere zarar vermişler, beyinde ufak bir kanama oldu hayati tehlikeden dolayı kısa bir süre hastanede kaldım...
  4. N

Yağ değişimi sonrası yaşadığım sıkıntılar

Selamlar , Motor 500 km'yi geçince yağ değişimi yaptırdım. Koyulan yağ Shell Advance 4t 10w40. Yağ değişiminden sonra vites geçişleri çok rahatladı yalnız debriyaj kaçırmaya başladı, motor artık çok çok daha fazla bağırıyor ve titreşim çok arttı. Motor soğukken çok daha sessiz ve rahat yol...
  5. N

Motoruma uygun lastik bulamıyorum

Merhaba , Motorun orjinal lastikleri inanılmaz derecede kayıyor. Lastikleri değiştirmek istiyorum fakat uygun ebatlarda takım bulamıyorum. Ön lastik 2,75-18 (Michelin Pilot Street almayı düşünüyorum), arka lastik de 110/90-18. Arka lastik dert oldu bana, fiyat olarak ekonomik bir arka lastik...
  6. N

Ön tekerlek kilitleniyor

Merhaba , Yeni aldığım ve henüz 20km de olan motorumun ön tekeri bugün kilitlenmeye başladı. Bir 10 dk felan bekledikten sonra düzeliyor ama motorla bir kaç tur attıktan sonra yine kilitleniyor. Fren manetinde herhangi bir takılma vs yok. Sanırım hidrolik hava yaptı servisi aradım 12 numaralı...
  7. N

Motorculardan neden nefret ediyorlar anladım...

Selam , Dün akşam saat 22:00 civarı Ankara'da Çiftlik Kavşağından Demetevlere çıkan yolda (SSK Blokları civarı) yaya vaziyette karşıdan karşıya geçeceğim. Orada bulunan bir büfenin önünde de ışıklar var ve yayalar için düğme mevcut (Basınca ışıkları kırmızıya geçiren). Neyse düğmeye bastım...
  8. N

Hangisini önerirdiniz ?

Selamlar , Daha önceleri 1 beygirli (ki o beygirde ben oluyorum, motor yokuş felan çıkmazdı ben onu çıkartırdım) mobiletim vardı, akşamları kucağıma alıp 5 kat çıkartıp evin balkonuna koyardım motoru. Hatta çevirme olduğu yerlerde polisler muhakkak beni durdurup dalgalarını geçip uzaklaşmamı...

Yeni mesajlar