neptun kullanıcısının son içeriği

1. neptun

Honda'da kampanya var

Honda kışa girerken kampanya yapmaya karar vermiş.Kötü haber fiyatlarında bir değişiklik yok iyi haber liste fiyatlarına 12 taksit yapıyorlar. Sizce bu kış yeni gelişmelere açık mıdır?:farao:
  2. neptun

Suzuki fiyat indirmiş olabilir mi?

Arkadaşlar haftasonu bir motorsiklet dergisinde Suzuki'nin bazı modellerinin fiyatlarının düşmüş olduğunu gördüm.Hemen Suzuki'nin internet sitesine girdim ama hala eski rakamlar görünüyordu.Bilgisi olan var mı ?Fiyatlar düşmüş ve internet sayfası güncellenmemiş olabilir mi?
  3. neptun

Sizce motorsiklet ne zaman satın alınmalı?

Yurdumuzda yoğun olarak motorsiklet alımları için yaz ayları tercih ediliyor. Sizce bir motorsiklet almak için fiyatları açısından düşünülünce en uygun zaman nedir ?
  4. neptun

Sitemize yeni üye olan bayanlara nedir bu ilginin sebebi

Arkadaşlar sitemize yeni gelen bir üye bayansa cevaplayanların sonu gelmiyor.Sizce bu durum erkek üyelerimiz için haksızlık değil mi ya da şöyle sorayım nedir bu ilginin sebebi ?
  5. neptun

Merhaba

Ben Özgür 1975 doğumluyum.Yaklaşık 1.5 aydır siteyi sık sık ziyaret ediyorum ve sonunda bende birşeyler yazayım dedim..Şubat 18 itibariyle sınavı alırsam yıl sonuna doğru benimde bir iki tekerim olacak inşallah.