NEONCU kullanıcısının son içeriği

1. NEONCU

Park halinde çarpma ve sonrası.

Herkese selamlar.Arkadaşlar kısa bişey soracağım.Bugün namazdan sonra,motorumu bi taksinin çapraz sol arka kısmına çektim.Zaten 5mt.yanında parkta oturuyorduk.Tam o esnada zart diye motor devrildi.Taksici ne zaman geldi anlamadık.Aynaya falan bakmamış.Neyse sağ alt grenaj kırık ,sağ sele altı...
  2. NEONCU

Bir arkadaşımız daha kaza yapmış.

Kağıthane sadabat yolu sheel den 50 mt.geride,ışıklardan hareket edince bu gerizekalı şahin araç sahibi,yan kapısı açık kapatayım düşüncesi ile hareket halinde iken kapıyı aç,tam o esnada yandaki motora tak.Arkada elinde sigara kafasını kaşıyan dallama.Allahım ne desemki adama bakın zaten bişey...
  3. NEONCU

Anahtarım kayboldu ne yapmalıyım.

Öncelikle ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.İlk etapta sizlerle paylaşmak istedim.Eee nede olsa motorcunun derdini en iyi motorcu anlar.Anahtar kaybolduda yedekte yok, genelde alarmla çalıştırıyordum,anahtar hep cebimde duruyordu artık yok.Ne yapabilirim?Yani kontağı filan komple...
  4. NEONCU

Evet bende 4.cü kazamı bu akşam yaptım

Çağlayan yokuşunu bilenler bilir.İşte ordan yokuş aşşağı inerken tam sağ sol yol birleşen orta noktada yaklaşık olarak 10 15cm lik bir tahta parçasına denk geldim gerisi malum.Neyseki oradan her inişimde hep yavaş giderim o bakımdan 2,3m.kadar kaydım.Motor sola yattı dizim yere sürttü allahtan...