Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana rs200 sol artçı braketi ve ayaklığı lazım elinde olan varsa Bursa içinden alabilirim biliyorum düşük ihtimal ama yazmak istedim hayırlı akşamlar bir tık aciliyeti var
Güvenlik için kamera bakıyorum etrafta olan biteni net kaydetsin plakaları net çeksin yeterli çok da kalitesiz olmasın tabii ara sıra anı olsun diye kaydetmeyi düşündüklerim var geriye dönüp izleyince keşke biraz daha net olsaymış demeyeceğim türde bir şey kafi önerilerinizi bekliyorum şimdiden...
Yağ soğutucu muhabbetini çözmediler mi 2025 modelinde ben bursadayım büyük şehir ama parça sorunu muhabbetini duymuştum
1772113860
Ben de düşündüm bunu motora çok yükleniyorlar hoyrat kullanırsan normal ya ama sorunuz sürede çok gördüm internette çevremde ama insan bilemiyor yine de az para...
2025 450 sr almayı düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar iyi kötü deneyimleriniz neler Yeni alacak birine kullanıcı olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı
Ve bakım masrafları ne kadar çıkar yürütmesi pahalı bir motor mudur
Muadillerini tavsiye edebilirsiniz bu klasmanda bu fiyatlarda...
Arkadaşlar günaydın 15 bin km oldu motor önemliyse rs200 hiç kullanmadım enjektör benzin temizleyicisini marka önerir misiniz ne sıklıkla kullanmak lazım bunu
Selamlar rs200 ağır bakımı yaptırdım ama antifrizi yenilememişler 2 yıldan uzun süre oldu antifrizi değişmeyeli ben fark ettikten sonra gidip sordum değiştirir misiniz diye ekleyelim dedi üstüne ben radyatördekini suzmesini istedim komple değişsin temizlensin istedim ağır bakım için para verdim...
Arkadaşlar çok bütçem yok kaliteli ekipman bakıyorum şöyle bir avantajım var almanyada yaşayan bir arkadaşım var yazın türkiye ye gelecek ordan getirtebilirim onunla öyle yapsak daha mı mantıklı 130 euroya alpinestarsın vücut koruması armoru var türkiyede bi 4 bin lira falan daha pahalı...
Sağol dostum ben baktım biraz da usta bulamadım işçiliğe her sorduğum yer 5 bin civarı fiyat çekti bulabilirsem bundan sonra öyle yaparım yoksa çekilecek iş değil bu kadar para verip pulsara bineceğim scooter çekecem en son dandik ona biencem sjndbsbs
Evet parçası çok ucuz pulsarın ve parça bulmak çok kolay kaza yaptım daha yeni parça dan bol bir şey yok üstüne her yer çıkma parça dolu ama ben bu motoru zaten ekonomik diye aldım tek silindir 200 CC motora bakım için bu kadar para vermek üzücü zincir dişli setine de 6500 vermiştim bayide bir...