Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük çaplı bir çarpma sonucunda scooterın ön maşası biraz yamuldu ve ön tekerlek tam sağ-sol yapınca çamurluğa biraz sürtüyor ama dönüşleri felan engellemiyor pek fazla. Normal sürüşte tekerlek sürtmüyor ama elleri bırakınca bi tarafa doğru çekme yapıyor. Amortisör borularında da bir sorun yok...
Önümdeki aracın aniden dönüş yapmak için sola kırması yüzünden aracın sol kapısına yaklaşık 30 km hızla yandan çarptım.
Benim ön tekerlek biraz içe doğru geldi düz giderken sürtme yok ama direksiyonu kırınca tekerlek sürtme yapıyor ve motor sağa çekiyo direksiyonu.
Tamirci 500 lira masraf...
Scooter'ın aküsü bitti. Üstündeki aküde Gtx9-bs yazıyor. Ama piyasada genellikle ytx9-bs var sanırım. Baştaki G ve Y harfinin ne anlama geldiğini bulamadım. Y ile başlayanı alsam uyar mı acaba.
Arka lastik değişimini kaça yapıyorlar, bi yere sordum 50 tlye değiştiririz dedi fazla geldi açıkçası.
Bursada tavsiye edebileceğiniz uygun bi yer var mı?