Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a herkeze hayırlı günler dilerim öncelikle;
arkadaşım bisan-lifan 100cc lik motosikletin karbüratörü değiştirmek istiyor. simdi diceksiniz niye böyle birşey istiyor ki? bugün bir 125cclik karbüratörlü bisana bindik ve cidden cok güzel gidiyor ve cok cok hosuma gitti ikimizinde. abi söylemiyor...
öncelikle herkeze hayırlı günler;
elimde cup motosiklet var ve motosiklet sogukken vuuvuuvuvuu ses yapıyor. hava filtresinden şüpheleniyorum.. soğukken ses aşırı ısındıkca gidiyor.. hızlı gidince filan kulağını biraz motor tarafına getirdimi biraz belli oluyor vuu diye yani.. fikirlerinizi almak...
S.a hayırlı günler./aksamlar
Öncelikle arkadaşlar bende Modenas Kriss 2 motorum var motorum bakıma gidip geldikten sonra 2000 km den sonra motorumda buji yağlama sorunu cıktı. buji yağlıyor calısmıyor. motor imkansız zorla calısıyor. zaten ayaklıkla çalıştırayım diyorum zor, arada bi takılyor...
arkadaşımda birtane Bisan 100 CC lik motor var lifan olanlar var ya motorunun önünden ses gelıyor bu sorun butün bisanlarda yaşanıyor galiba bu sesi nasıl yok edebilir. elektirik tası filan olabilirmi çıkırçıkırçıkır ses gelio. . ne yapabilir
Öncelikle iyi günler. Bende Modenas Kriss 2 var ben motorumun daha hızlı gitmesini istiyorum ve karbüratör değiştir gibi söylentiler geldi. 125CC lerin filan tak diyorlar. motor benzini biraz fazla yicek ama baya güzel gidicek diyorlar. bende anlamış deilim sımdı 125 CC lik motorların...
S.a
ya motorun önünden ses gelıyor. ama bir fikrim yok yardım istiyorum. ya motor: sogukken önden ses geliyor ısınınca ses gidiyor. Dinamodan oLabilirmi? vuuuu diye ses geliyor motorla hızlı gittimmi yatıyorum motora kulagım biraz motor arasına gelio. ses gelio vuuu diye böyle sogukken cok ses...
CUP motorlar. Nasıl ince ayar yapıyorlar? yada hızlarını nasıl yükseltiyorlar ve ve Titreşimi nasıl yok ettiriyorlar bir fikriniz varmı bu konu altında konusalım! :D
Öncelikle yeni üyeyim Adım Süleyman Manisalıyım bir cok araştırma yaptım bulamadım inş burda bulurum diye yeni katıldım aranıza
Modenas Kriss 2 var 2004 yılında aldım motor 12.000 km de 11.000km de salihli diye bir yere götürdüm bir kere gitti bakıma yaklasık 96.000 nüfüsü var yılmaz diye...