mzhastası kullanıcısının son içeriği

1. M

yağmurlu havada motorun kayması

arkadaşlar merhaba, dün akşam saatlerinde hava yağmurluyken motosikletimle yol alıyordum , yokuş aşağı iniyordum ağırlık motorla beraber toplamda 210 kg civarında motorun markası mz 301 olay şöyle oldu; 1- aşağı doğru asfaltta inerken sağa doğru bir u dönüşü vardı her zamanki gbi sağ şeridin...
  2. M

mz etz 251

arkadaşlar mz 251 almayı düşünüyorum bitane buldum gidip motoru şahsen göreceğim sizce nelere dikkat etmeliyim motorun neresine bakmalıyım yoksa motorcuyamı göstereyim bilgilendirirseniz teşekkürler.
  3. M

satılık rx 115 antalya

arkadaşlar başka motor alacağım için satıyorum motorumun bi eksiği yoktur. alttaki linke bakınız görürsünüz. nickimdende anlaşılacağı gibi mz almak istedğim için satıyorum. antalyadayım ilgilenen olursa görüşürüz...
  4. M

Sürücüleri ilgilendirir

arkadaşlar benim konuşmak paylaşmak istediğim konu trafikte motosikletliler yani biz. Trafikte motosiklet hariç tüm araçlara dikkat edilirken motosiklet neden göz ardı ediliyor? ben şahsen kurallara uyan insanlara saygılı bi kullanıcıym ama bazen öyle anlar oluyorki sabrım taşıyor tehlikeli...
  5. M

yakıt deposu

motosikletim yakıt deposundan yakıt kaçırıyor :pale: yeni bi depo mu alayım yoksa bunun tamiri olurmu olsada nasıl yapar ne gider intnetten baktm depo fiyatına 0 ı 95 tl. neresinden kaçırdğna tam olarak göremiyrum cok cins bir yer kayanağını bulamadım ama koltuga doğru gelen kısım altında...
  6. M

yeni konu :)

ewet beyler yeni bi konu açıyorum : motosikletinizin en çok hangi ekipman,parça veya aksesuarını seviyosunuz? örneğin ; far,jant,teker,ayna,silindir,egzoz.. vs. ilkönce ben başlıyorum :) motorum yamaha rx 115 ben motorumun en çok silindir ve egsoz parçasını seviyorum bakmaya doyamam yani :mrgreen:.
  7. M

yamaha rx 115 ayna takımı

yakın zmanda yamaha rx 115 aldım motorun tek eksik yanı aynaları yok. orjinal aynasını antalyada bulamadım başka bi motorun aynasını takablrmym ona uyumlu olan varmı? Bilgilendirirseniz teşekkürler.

Yeni mesajlar