Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarz değişikliğinden dolayı birkaç sefer kullanmmış olduğum ekipmanımı satıyorum.
Kask 2-3 cm bile olsa yüksekten düşmemiş her zaman özenle bakılmıştır. Yanında 250 tl değerinde vizör hediye edeceğim. kutusundan çıkan herşey durmaktadır. Soleluna modelidir. Rossi imzalı olan modeldir.
Montu...
Herkese merhaba. Cbr 250 motorum için havaların kötüleşmesiyle lastik almaya karar verdim. İlk bakışta önümüzde pilot street ve rosso 2 lastikler var. Buradan araştırmalarıma göre rosso 2 tercihinde bulundum. Ancak sonrasında aklıma şu şekilde bir fikir geldi. Ön tekere pilot power 110/70/17...
Marka: Yamaha
Model: Ybr 125
KM: 15500
Renk: Mavi
Fiyat: 3.800YTL
Açıklama: Koruma demiri, Çantası, Yeni lastikleri var üzerinde temiz kullanılmıştır.
İl/İlçe: İstanbul / Bahçelievler
İletişim: 05357769901
Resim eve geçince yükleyeceğim. Detaylı bilgi için arayınız.
Merhaba herkese Rossi'nin her kaskında bulunan "tribu dei chihuahua" cümlesini ararken şöyle bir dergi buldum. İçinde hem cümlenin anlamı hemde Rossi hakkında ki diğer şeyler yazmakta. Merak eden arkadaşlar için paylaşma ihtiyacı duydum.
http://issuu.com/radiohead/docs/rossi
Canım sıkılınca yaptığım değişik figürler var ancak bu kadarını ilk defa gördüm :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=640768932681728
Facebooktan video direkt olarak koyulamıyor galiba video gözükmüyordu.
Arkadaşlar dün fuarda kutup ayısı reyonundan buff alırken gördüm ürünü. İndirim vardı parçası 45 tl gibi bir fiyatla satılıyordu. Eminim çoğu forum üyesinde vardır ama olmayanlarda var ve ben o arkadaşlar için öneride bulunmak istedim. İlk giydiğim de biraz rahatsız etmişti yapışması itibari ile...
Arkadaşlar bugün fuarda giydim gördüm oldukça hoşuma gitti tam kasaya götürecekken montu bir size sormak istedim. Malum 2300tl etiketi var ve insan vermeden önce bir düşünüyor. Bu montu giyenler, bilenler var mı aramızda? Bir de Kask istiyorum önerilerinize açığım. Koyu renk ve mümkünse...
Arkadaşlar bence trafik kuralları cezası çok az bunu aslında bir çoğu kişi böyle düşünüyo. Hatalı sollamalar olsun, sinyalsiz geçişler, sıkıştırmalar vs. bazen çok ciddi bir şekilde kazaya sebebiyet verebiliyor. Burada kastım sadece motosiklete değil diğer motorlu taşıtlar aynı zamanda yayalar...