Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maddi durumunuz yoksa hiç bulaşmayın bence de hocam. Devir ücreti sigortası falanı filanı derken aynı paraya gelecek ayrıca en azından motosikleti tanıyorsunuz belki alacağınız motorda sorun yaşayıp pişman olacaksınız iyice dara sokar sizi.
Katkılarınız için teşekkür ederim. Kafamdan silindi artık mondial ya da tvs hiç bakmayacağım. Direkt 2. el japon alıp sürmek en mantıklısı gibi görünüyor. Anladığım kadarıyla japon motosikletleri 2.elde de daha az kayıpla daha hızlı satılıyor.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam. Benim araç kullanım tarzım da sanırım japon ekolüne çok yakın. Araçlarımda da hep toyota-honda tercih eden bir insanım. Arızayla uğraşmak beni araçtan soğutuyor çünkü çok şükür şimdiye kadar hiçbir japon beni üzmedi bu da üzmez umarım. Tekrardan...
Anladım hocam o zaman dış görünüşten bağımsız olarak(ben cb125fi de çok beğeniyorum) o zaman ben 2.el temiz kullanılmış cb125f bakayım. Hem daha güvenlir bir blok kullanmış olurum hem de yükseltmek istediğimde daha rahat ve daha az kayıpla satarım öyle değil mi?
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Peki Raider tercih ettik diyelim alıp 1-2 yıl kullandıktan sonra illaki büyütmek ya da başka bir amaç için satılacağı bir senaryoyu düşünürsek Raider mi daha fazla değer kaybeder yoksa 30bin kmde alınıp örneğin 40-45bin kmde satacağım honda mı daha fazla...
Açıkçası ben de forumun yeni bir üyesiyim. 30 yaşındayım ve arabamı satıp eşime otomatik bir araç almak kalan parayla da kendime ufak bir motosiklet almak istiyorum 125cc commuter tarzında. Drift L Raider gibi seçeneklere mi yönelmeliyim yoksa 30-35 bin kmde cb125f mi almalıyım bilemiyorum...