myagdi kullanıcısının son içeriği

1. myagdi

26 model pcx sorunum

kardeşim daha motorun rodajını tamamlamak bir yana, sen motora alışma evresini tamamlamamışsın. burada felaket senaryoları yazıyorsun. gayet normaldir, yeni bir motorun (aynı markasını kullanıyor olsan bile) tepkilerine alışmak biraz zaman ister. hele iki hafta geçsin, sen motora alış...
  2. myagdi

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

benzer hatayı 15 sene önce yapmıştım. parasız zamanım, ayağımı yerden kesecek bir motor arıyorum. düzgün görünen bir cbf 150 satın aldım. ustaya falan göstermedim, kendim bi tur attım, sağına soluna bir baktım ve aldım. japon malı, parçası bol ve ucuz, hem ne kadar masraf çıkarabilir ki diye...
  3. myagdi

Yaz sıcakları Hk.

açık renk fileli mont, yazlık eldiven ve kaskla idare ediyorum. kışlık montumda korumalar level-2, yazlıkta daha hafif olması için level-1 tercih ettim. aşırı sıcak günlerde birkaç günlüğüne jet kaskına geçiyorum ve "ulan düşecek olursak çene haşat olur" korkusuyla iki kat daha dikkatli...
  4. myagdi

NC750 DCT Hakkında

manuel vitesli nc'yi bir sene kullandım. öyle insanın kanını kaynatacak, sürüş zevkini doruklarda yaşatacak bir makine değildir ama gömüldüğü kadar kötü de değildir. beklentiyi net ortaya koymak gerek. 750'lik motor gibi gitmez, 50 beygirlik motor gibi gider. torkunu düşük devirlerde verdiğini...
  5. myagdi

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

peugeot'ların satış fiyatları düşük ve taksit kampanyaları var. 125 ve 250 cc'lik iki de vitesli modelleri var. ama iyi düşünün. avantajları ön-arka abs'li olması ve uygun taksit en bariz dezavantajı, ikinci eli yok.
  6. myagdi

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

hocam pek "elimden iş gelir, kendim deneyeyim" işi değil bir oto boyacıya götürmek gerek.
  7. myagdi

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

kardeşim 125 cc motosikletle otobana çıkamaz, 90-100 kilometre hızla ilerleyemezsin. bu hızları yolun elverişli halinde kısa süreliğine görür, hafif yokuşa gelince yavaşlamaya başlar. bir de 125 cc cruiser olunca, taşıdığı fazladan ağırlıkla iyice hantallaşır. o yüzden tekrar düşünmeni tavsiye...
  8. myagdi

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

selam kardeşim. yukarıda linki bırakılmış chopper mühendisi'nin youtube kanalına bakmalı ve diğer videolarını da izlemelisin. tüm videolarını izlersen - bu ülkede uygun maliyetli chopper kullanmak istiyorsan elin anahtar tutmalı - kendi motorunun arızalarını kendin yapmayı öğrenmelisin -...
  9. myagdi

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

videodan gördüğüm kadarıyla motosiklet sürücüsü sol şeridin solundan, yapıştırmış gidiyor. benim huyumdur, açık yolda giderken şeridimin içinde gezinirim. biraz şeridin solundan giderim, biraz şeridin sağından giderim. dikkatinizi çekmiştir, polisler de böyle ilerler. insanın algı mekanizması...
  10. myagdi

Diğer Lmbrette v200 Special Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gp kompozit'in üniversal ön cam olarak adlandırdığı, yani her markaya uyar/uydurulur ön camları var. bir görüşmekte fayda olabilir.
  11. myagdi

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

ben ne ehliyet kursunda 8 çizmek gibi alıştırmaları yaparken, ne honda'nın gs-2 eğitiminde alıştırmaları yaparken düştüm. trafikte başıma ne kazaya ramak kala durumları geldi, kurtardım. ama düştüm. birden fazla kere düştüm. ne kadar eğitimli ve tedbirli bir sürücü olursanız olun, yol...
  12. myagdi

Linkteki kask sahte olabilir mi

bu kadar para vermişken biraz daha ekleyip hjc'nin en ucuz modellerinden almaya bakın. internete göz attım, 5500-6000 gibi rakamlara bulunabiliyor. kendi tecrübemden cevap vereyim. kullanmasan bile durduğu yerde - kaskın içindeki köpük sertleşiyor, - astarın iç tarafındaki sünger dolgular...
  13. myagdi

lastik alacayim

bu lastikler özelinde yorum yapmak istemem, zira kullanmadım ancak lastik genelinde konuşabilirim. daha performanslı lastik, daha iyi lastik anlamına gelmez. alırken daha çok ödersin, konforsuz olur, çabuk aşınır, daha beteri düzensiz aşınır. bence rosso sport seni daha mutlu eder. iyisi mi...
  14. myagdi

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

renge takılmazsan, kask alırken çok güzel indirimler yakalayabilirsin. bi kere, aynı marka/model kaskın düz rengi şekilli-desenli olanından uyguna satılır. hele ki milletin sevmediği, gıcık bir renk elde kalmışsa, çok sağlam indirimle satın alabilirsin. kahverengi'ni sorun etmeyince ortalama...
  15. myagdi

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

aslına bakarsan motor kullanırken pek sorun yaşatmaz. asıl sorun, ayağında botla yürümek. kısa bot da alsan yürürken zorluk yaşayacaksın. en güzeli yanında ayakkabı taşıyıp, işe gelince değiştirmek.