myagdi kullanıcısının son içeriği

1. myagdi

Diğer Lmbrette v200 Special Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gp kompozit'in üniversal ön cam olarak adlandırdığı, yani her markaya uyar/uydurulur ön camları var. bir görüşmekte fayda olabilir.
  2. myagdi

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

ben ne ehliyet kursunda 8 çizmek gibi alıştırmaları yaparken, ne honda'nın gs-2 eğitiminde alıştırmaları yaparken düştüm. trafikte başıma ne kazaya ramak kala durumları geldi, kurtardım. ama düştüm. birden fazla kere düştüm. ne kadar eğitimli ve tedbirli bir sürücü olursanız olun, yol...
  3. myagdi

Linkteki kask sahte olabilir mi

bu kadar para vermişken biraz daha ekleyip hjc'nin en ucuz modellerinden almaya bakın. internete göz attım, 5500-6000 gibi rakamlara bulunabiliyor. kendi tecrübemden cevap vereyim. kullanmasan bile durduğu yerde - kaskın içindeki köpük sertleşiyor, - astarın iç tarafındaki sünger dolgular...
  4. myagdi

lastik alacayim

bu lastikler özelinde yorum yapmak istemem, zira kullanmadım ancak lastik genelinde konuşabilirim. daha performanslı lastik, daha iyi lastik anlamına gelmez. alırken daha çok ödersin, konforsuz olur, çabuk aşınır, daha beteri düzensiz aşınır. bence rosso sport seni daha mutlu eder. iyisi mi...
  5. myagdi

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

renge takılmazsan, kask alırken çok güzel indirimler yakalayabilirsin. bi kere, aynı marka/model kaskın düz rengi şekilli-desenli olanından uyguna satılır. hele ki milletin sevmediği, gıcık bir renk elde kalmışsa, çok sağlam indirimle satın alabilirsin. kahverengi'ni sorun etmeyince ortalama...
  6. myagdi

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

aslına bakarsan motor kullanırken pek sorun yaşatmaz. asıl sorun, ayağında botla yürümek. kısa bot da alsan yürürken zorluk yaşayacaksın. en güzeli yanında ayakkabı taşıyıp, işe gelince değiştirmek.
  7. myagdi

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

iki yanında devasa boyutta çanta takılı motorların, o haliyle eni neredeyse bir araba kadar olmuş. adam mecburiyetten, arabaların arkasında bekliyor.
  8. myagdi

8 bin civarı full face güneş vizörlü kask önerisi?

pinlock takılabilen bir model tercih et. piyasada oturmuş markaları tercih et. aksesuar, yedek parça (pinlock, renkli vizör, filan yerinin menteşesi-vidası gibi) ihtiyacın olursa kolay bulursun.
  9. myagdi

pcx vs mt25

motosiklet hobimle ilgili canımı en çok yakan masraf, zorunlu trafik sigortasına ödediğim para. paket işine ayrı, hafta sonu gezmesine ayrı motor beslemek masraflı iş. yerinde olsam pcx alır geçerdim.
  10. myagdi

Zincirdeki pas nasıl gider?

hocam takma kafana, zincirini güzelce yağla, hafta sonu çık gez. bir hafta da günlük işlerinde kullan. bir sonraki zincir yağlama zamanı geldiğinde pas filan kendiliğinden gitmiş olur.
  11. myagdi

ruh eşimle tanıştım

hayırlı olsun, güle güle kullanın. bolca gezip keyfini çıkarın.
  12. myagdi

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

piyasada tutulan motorların fiyatları çıldırmış durumda. öte yanda sym, kymco, peugeot gibi alternatifler neredeyse yarı fiyatına satılıyor. 12 ay'a varan taksit kampanyaları da cabası. esnaf kurye olup çok kilometre yapan dışında, japon motorları artık mantıksız olmaya başladı. al, tepe tepe...
  13. myagdi

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

scorpion orta seviye ve genel olarak ses yalıtımı beğenilen bir markadır. premium sınıfta bir kask da alsanız, beklediğiniz seviyede ses yalıtımı bulamayacaksınız. çözüm, her zaman mevsimine uygun buff-balaklava kullanmak montun yakasını kapalı tutup kaskın altından hava girecek boşluğu...
  14. myagdi

İridyum buji nedir? Faydaları-Zararları?

üreticinin tavsiye ettiği ne ise onu kullanmak gerekir. motorunuza iridyum buji önerilmemişse, fazladan para ödediğinizle kalırsınız. güç anlamında, yakıt tasarrufu anlamında bir kazancınız olmaz. bir ihtimal ateşleme sisteminiz yeterli akımı-voltajı vermiyorsa performans düşüşü bile...
  15. myagdi

Zafer Akçay - Şule Aydın ile Bi'Soralım ?

zafer hoca'ya programın sonunda, motosiklete başlamak için en erken yaş ne olmalı diye sordular. genç arkadaşlara, bu cevabı tekrar vurgulamak istedim. naçizane, ben de aynı düşüncedeyim. oğlum liseye giderken motosiklete heves etti. trafikte 5 sene araba kullanmadan olmaz diye kestirip...