Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
başlıkta da belirttiğim gibi motorsiklet önerinize ihityacım var. 100-150cc arası bir motosiklet almak istiyorum.daha önce arkadaşım cup motosikletini kullanıyordum(yarı otomatik-vitesliydi)şimdi kendime motosiklet almaya karar verdim ama, cup değil(şeklini sevemedim gitti) :)...
Merhaba,
konuyu nereye açacağımı bilemedim ama yanlışsa kusuruma bakmayın, ilk konum :)
belirttiğim gibi bir sıfır motorsiklet almak istiyorum. niyetim hız yapmak vs değil 100cc zaten :)
öneri ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
iyi forumlar...
Merhaba,
5000 liraya kadar 2002-2007 arası 500cc ve üzeri enduro türünde motorsiklet arıyorum. bulduğumu sanıyorum işina slı ama buradan da şansımı denemek istedim belki daha farklı, istediğime daha yakın birşey bulurum. çok param yok ama mksi olabildiğine az, bakımlı sorunsuz/sıkıntısız birşey...
Herkese merhaba... Ben de ilk motorumu alma aşamasındayım(daha önce arkadaşlarımın motorunu çokça kullandım) ama olmadı seneye kalacak çünkü buralara kış erken gelmekte :) şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum.