Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xmax250 yi 1000km bakimina soktum teslim aldim yaglarini degistirdiler sadece sonra bi 10 15 km gittikten sonra hararet son noktaya geldi motor fan acmasina ragmen inmedi. Cektim kenara motoru bekledim fln banamisin demiyo. Hararet 4. seviyeye indimi basiyom gaza direk 6 ya cikiyodu. Neyse...
Havalar düzelince yani bir kaç gün sonra bursadan ankaraya xmax250abs ile gidicem. Sabah gün ışığıyla yola çıkmayı düşünüyorum. Önerisi, tavsiyesi olan varmı özellikle mola yerleri veya şuraya bi uğra denilicek yerler için.
Xmax 250 abs ile onumuzdeki haftalarda bi 500 km gibi bi yol yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç bu kadar uzun mesafe otobana çıkmadım. Hani hava yaz sıcak ama illaki rüzgar etkilicek. Mont kask pantalondan yana kafamda soru işareti yok ama şu ayak mevzusu :) motor botum yok hani spor ayakkabı...
-xmax 250 abs
-ktm 250 duke abs
-mt25
Xmax scooter evet farkli tip sizden ricam eğer bu üçünden birini alcak olsanız hangisini neden seçerdiniz?
Kullanım amacı uniye git gel yılda 1 2 kere 500km yol git arada pikniğe balığa manzaraya fln. Olduğunuz yerde hiçbirinin servisi yok :)