muzafferalb kullanıcısının son içeriği

1. muzafferalb

Motosikleti Boşa Alma Problemi

Selam arkadaşlar, Motosikletimi çalışmadığı zamanlarda 1. vitesten boşa almakta bazen zorlanıyorum. Debriyaj tamamen çekili olmasına rağmen vites geçişi çok zor oluyor ve 1. vitesten doğrudan 2. vitese geçiyor. Bir de trafikte yavaşlarken bazen 2. vitesten 1. vitese almaya çalıştığımda boşa...
  2. muzafferalb

Yamaha YBR 125 ESD

Yamaha YBR 125 ESD Kazasız Temiz Kullanılmış > 2014 model < 10.000 km Siyah veya Beyaz renkli Aracınızın özelliklerini ve son fiyatınızı özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
  3. muzafferalb

Araç Takip Sistemleri

Hırsızlığa önlem olarak Araç Takip Sistemi kullanan arkadaşlar tecrübelerini bu başlık altında paylaşabilirler mi acaba?
  4. muzafferalb

Kasko ve Hırsızlık

Selam arkadaşlar, Geçen yıl motosikletim çalındı. Kaskosu yoktu. Yeniden motosiklet almayı ve kasko yaptırmayı düşünüyorum. - 15.000 TL değerinde bir motosiklet için (Örneğin 0 km Suzuki Inazuma) kasko primi yaklaşık ne kadar olur? - Kasko yaptırılmış motosikletin çalınması durumunda...
  5. muzafferalb

Suzuki Inazuma / Beyaz / 2014 / 34NT0251

Temmuz ayında satın aldığım ve henüz 600 km'de olan 34NT0251 plakalı beyaz renkli 2014 model Suzuki Inazuma motosikletim 11.08.2015 tarihinde İstanbul / Ataşehir / İçerenköy Mahallesi'nden motosikletli iki hırsız tarafından çalındı. Muzaffer Albeni +90 (555) 255 24 11 [email protected]