Muvakkit kullanıcısının son içeriği

1. M

2015 x Max ABS 1900 km de ekstralı

2015 xmax ABS 1900 km Orjinal sissy bar bacak koruma ve LED farlar var 9600 lümen Çizik bile yok sifirdan farksız İlan no:561096283
  2. M

Lastik seçimi kafam karışık

YBR de kullandığım Pirelli lastiklerden memnun degilim. Islak zemin performansı çok kötü ve değiştirmek istiyorum. Senede 3-4 bin km anca yapıyorum Bı servisi aradım ANLAS NR-47 takalim gayet iyi dedi Başka bir servis ANLAS MB-34 dedi. Başka bir servis ANLAS WİNTER GRİP 2 dedi Başka bir...
  3. M

Caberg Duke-Ls2 ff370-Mt flux

Arkadaşlar bu 3 çene açılır kasktan birini alacağım .. LS2 yi daha önce kullandım belirli seviyeden sonra ses var diğer kasklarla ilgili çok bilgi bulamadım Kapalı al demeyin çene açılır almam gerek Caberg diğerlerinin iki katı fiyatı buna değer mı emin olamadım Mt flux la ilgili ise hiç...
  4. M

kıslık mont için tavsiye mevsim yaz olsa da

dane marka montum eskıdı yenısı ıcın kafam karısık enduro tarzı ıstıyorum ama fazla rakam vereyım mı vermeyeyım mı karar veremedım alternatifleri ben koyayım siz degerli forumdaşların yorumuna ıhtıyacım var saygılar .. bunların dısında tavsıyenız olursa fıkırlerınıze acıgım 1- dane bu mont...
  5. M

Merhabalar

Merhaba uzun süredir okuyorum ama yeni üye olmak nasip oldu Serkan ben maltepeden ybr esd 125

Yeni mesajlar