Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR HERKEZDEN GÜZEL MOTORLARININ RESİMLERİNİ BEKLİYORUM :)
Uploaded with ImageShack.us
Ben göremedim ama arkadaşlar haftada 1 kere yada 10 günde 1kere filan çay muhabbeti (toplantı) lar oluyomu istanbul içinde herhangi bir mekanda buluşmalar oluyomu ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
eee :)
Bişey yazmıycakmısınz
Arkadaşlar motor larınızı nereye kouyosunuz elbette engüzel yer otopark lar ve kapalı garajlar..
Peki bu imkanları olmayanlar ne önlem alıyor nasıl koruyolar motorlarını ???
Şahsen ben dışarda bırakıyorum neyazıkki ne otopark nede kapalı garajım mevcut oyuzden aklım hep dışarda :(((
Uploaded...
Geçensene motorumu 2.el olarak almıştım noterce satışını almış sigortasınıda yapmıştım ama ruhsatta ilk sahibinin adı yazıyo yani ruhsat yenileme işlem nin süresü 1 aymış ben bunu 1 yıl geçirdim ::23343::
Şİmdi bu işlemi bulunduğum semetteki emniyet müdürlüğündemi yapmam gerekiyo yoksa...
Merabalar adım mustafa istanbulda yaşıyorum yaklaşık 6 senedir scooter kullanmaktayım ilk başta çin malı ile başladık :)
bisan senatör ile başladım daha sonra piaggio x8 200 le devam ettim çok kısabirsüre sonra yaklaşık 4 yıl öncede kymco marka xciting 500 aldım şuan hala kymco kullanmaktayım...