mustafa46 kullanıcısının son içeriği

1. M

rs200 tekleme sorunu

motorsikleti sola devirdiğimden beri motorda bir şeyler oluyor . Motorun alt tarafından durdugum vakitlerde sürekli su geliyor . Yağ veya benzin değil elimle kontrol ettim . Sonra su yerine baktıgımda su baya azalmış ve motor hızlanırken tekleyerek hızlanıyor . Chatgpt'ye sordum keçe değişmesi...
  2. M

Disk kilidi varken hareket

Disk kilidi takılıyken unutup hareket etmeye çalıştım o da diski yamulttum heralde gacır gucur ses geliyodu ilk 2 gün şuan gelmiyo ama , ne olmuş olabilir ? . Motorum rs200
  3. M

Rs200 tekleme

Motorda gaz açınca tekleyerek hızlanıyor böyle takılıyor gibi . Motoru geçen sola düşürdüm ve koruma takozu olmasına rağmen vites prdalı yamuldu yenisiyle değiştim pedalı . Az önce de vites pedalı berisindeki hizadan sıvı aktı , kaygan değil , benzin değil su gibi bi sıvı . Ne olabilir Allah...
  4. M

kask önerisi

hfjsmakmsmxmxkalls hocam motoru 127e aldım 40k kaska veremem maalesef 5-6 lira civarında maksimum verebileceğim
  5. M

RS200 - motorsiklet bakımı

Motor hakkında pek bilgim yok . Zincir yağlanması , yağ değişimi falan kaç kilometrede veya ayda bir yapılmalı . Motor 8500 kilometrede 2024 model . 500 km bakım ve rodajı yapılmış 8000km'deyken aldım
  6. M

rs200 plaka sökme

cıvata şeysi ile kolayca söktüm , bajaj'ın verdiği alet çantasında var
  7. M

kask önerisi

Arkadaşlar gece sürüşlerinde siyah vizörler görüşü çok kısıtlıyo vizörü kaldırsam gözüme bişi kaçıyor . Bu yüzden şeffaf vizör + güneş gözlüğü içeren sağlam bi kask arıyorum . Tüm önerilere açığım , şimdiden teşekkürler 1760369376 up
  8. M

rs200 plaka sökme

Plakalığım kırıldı , yenisini aldım onu sök tak yapacağım . plakalığı sökecek alet yanında verilen alet edevat çantasındaki aletle hallediliyor mu , rs200ü olan varsa bilgilendirebilir mi ?
  9. M

istanbul içi rs200 için moto tamirci önerisi

Reis asgari ücret alıyo veya amelelik yapıyor diye zorbalamam kimseyi hayat herkese aynı değil lakin karşı taraftakini köylü diye yargılayabilmek için 1 karşıyı tanıman , 2 de ailenin kadıköyün köklü ailelerinden falan olması lazım :) ikinci mevzuya gelirsek daha öğrenciyim yani rs200 bu yaşta...
  10. M

Sağolasın r25
  11. M

Valla paralize ne demek bilmiyorum yalan olmasın . Angel eyes'ın da karşı tarafa ne zararı olur onlar hakkında da bilgim yok . Motorda acemiyim abi dediğim gibi bilgi almak icin yazıyorum zaten buraya . Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp 1758995870 Karşı tarafa nasıl bir zararı oluyo...
  12. M

Ankara fen 1758995261 İnstagramını ver ekleyeyim abi inanmıyorsan
  13. M

Sayısal 5k yaptım ben sınavda tr nin en iyi liselerinden birinde okudum . İstanbulda doğdunuz diye burjuva mı oluyorsunuz başımıza :D muhtemeleen asgari ücrete amelelik yapan adamsın boşu kes 1758995116 şurda motor konuşuyoruz bireysele dökmeyin her şeyi de
  14. M

ndkskajcmkskalxlc 1758994872 abi senin yaşın biraz daha fazla oldugu için saçma geliyor olabilir de ben 20 yaşındayım ve hoşuma gidiyor o ışık falan . Zevkler tartışılmaz 1758994939 İşte bana o mahalle tamircisinin ismi laızm abi . Hiç çevrem yok dediğim gibi
  15. M

esenlerde oturuyorum , istanbula yeni geldim hiç çevrem yok sayılır . Motorsikletin gaz kolu falan düzelttireceğim veyahut angel eyes gözlerin montajını yapacağım zaman gideceğim bir sanayii dükkanı önerir misiniz , sizin de gittiğiniz olur . Mâlum sanayiide fiytlar çok değişken uygun ve işini...

Yeni mesajlar