musa143 kullanıcısının son içeriği

1. M

Aileden Gizli Ehliyet Almak ve Daha Fazlası..

Öncelikle merhaba arkadaşlar. hep hayalini kurardım bi motosikletim olsun diye ama çok üstüne düşmezdim ya da ne olduğunu bile tam bilmezdim sadece alıcam askerden gelince derdim. Taaki bir gün uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla görüşmek üzere haberleşmem ve arkadaşımın, kapının önüne Cbr 250...
  2. M

dominosta kuryelik..

Öncelikle herkese merhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum sayın MT Forum üyeleri. motosiklet almak için çalışacağım ve iş arıyordum pek bana göre iş bulamadım açıkcası a ehliyet sertifikamı aldım ama motosiklet tecrübem yok. Mahallemizde bulunan Dominos'ta kurye arıyolarmış ben de gittim...
  3. M

sınavı geçtim yeni ehliyet hakkında

arkadaşlar pazar günü sınavım vardı biraz zorlu olsa da geçtim. ve size sormak istediğim bir kaç soru var. az önce telefonuma baktım sürücü kursundan mesaj gelmiş stajere kalmamanız için sürücü belgenizi almalısınız şeklinde bir mesaj. 1. sorum benim sürücü belgem çıkmış vergilerini ödeyip...
  4. M

Direksiyon sınav ücreti hakkında önemli

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben b ehliyetime a2 ekletecegim fakat sorun yaşadığım bi nokta var. Beni perşembe günü kurstan aradılar yarın son gün ücreti bize teslim etmelisiniz dediler(90tl). Ben de kursa giremedim ATM den yatiririm dedim ATM de de direksiyon sınav ücreti kısmını bulamadım...
  5. M

Mont ve diğer ekipmanları alırken nelere dikkat edilmeli

Arkadaşlar 4 mevsim mont almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptığımda hiç duymadığım difi, komine gibi markaları duydum. Bi yandan da revit, dainese, alpinestars gibi markalar var. Arkadaşım da revit Jüpiter var hoşuma giden bi mont açıkçası ama diğer markaları da görünce kafam karıştı. Size...
  6. M

Mont alırken nelere dikkat edilmeli

Arkadaşlar 4 mevsim mont almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptığımda hiç duymadığım difi, komine gibi markaları duydum. Bi yandan da revit, dainese, alpinestars gibi markalar var. Arkadaşım da revit Jüpiter var hoşuma giden bi mont açıkçası ama diğer markaları da görünce kafam karıştı. Size...

Yeni mesajlar