Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar son zamanlarda TV kanallarının halini biliyorsunuz hayırlı haber veren yok hepsi milleti karamsarlığa sürüklüyor şu sıralarda kafayı motosiklete takmış durumdalar.Ne zaman açsam motosiklet kazası,kurye kazası.Ya arkadaşım tamam kaza yapmıştır anlarız tehlikeli alet ancak bizimde...
Arkadaşlar 05.09.1993 doğumluyum 16 bitti 17 den 3 ay 14 gün aldım.Forumda bir arkadaşımız aralık 93 doğumlu olup şubat dönemine yazıldığını söyledi ve iyice kafam karıştı.Az önce kursu aradım 2010 eylül de alabilirsin diyolar ama 17 den gün alıp ehliyet kursuna yazılan arkadaşlarda var benden...
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1163806&PAGE=1&Date=27.11.2009&KategoriID=15
Ölen gencin babası motosiklet tamircisiymiş.Kazadan sonra Motosilkleti icat edenin Allah belasını versin diye bağırmış.Gerçekten kötü oldum.O babanın yerinde olsam delirirdim...
Arkadaşlar Turuncu Renk 150 HS Motorum var bitane polar mont almak istiyorum bütçeme göre araştırdım ve en son üç seçenek bıraktım.Montun Motosikletle de uyumlu istiyorum o nedenle turuncu olanı hoşuma gitti ama birde sizin yorumlarınızı almak istiyorum.
Mont 1 ...
Arkadaşlar motosiklet kullanmaya yeni yeni başladım.2 ay önce Asfalt yolda çakıl biriken yerde yazlıkta kayıp yan yatmıştım.O günden beri motosiklet kullanırken bozuk bir yola geldiğimde sanki her an düşecekmiş gibi oluyorum.Mesela sağ tali yola girerken az çakıl olsa bile bir korku geliyor...
Arkadaşlar çakıllı asfalt yolda kaza yapmıştım 2 ay önce yazlıkta kayıp yan yatmıştım.O günden beri motosiklet kullanırken bozuk bir yola geldiğimde sanki her an düşecekmiş gibi oluyorum.Mesela sağ tali yola girerken az çakıl olsa bile bir korku geliyor içime.Acaba çokmu korktum?Veya sürüş...
Arkadaşlar biliyorsunuz Çinli Motor kullanımı şu sıralar çok yüksek ülkemizde.Bir ara ZN kullanan arkadaşlar zn forumu açmışlardı.Bende yalnızca Çinli Motorların olduğu bir forum kurmayı düşünüyorum.Siz neler düşünüyorsunuz?olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum...
İki gün önce 30 km hızla dik yolu çıkarken birikmiş çakıla girip ön frene basınca kötü şekilde motordan düştüm.Düşmeden düşeceğimi anladım ama elden ne gelir:salut: Neyseki kafamda kask vardı kafamda sorun yok bacağımı zor oynatıyorum deri parçalandı.Kolumda da aynı şekilde deri parçalanmaları...
Arkadaşlar uzun süren çalışmalar sonucu ilginç bir şekilde motosikletim olduğunu öğrendim.Babam memleketteydi bende zorunlu stajımı yaparken birden telefon hangi modeli istiyorsun diye bir soru:cherry: 151 RS dedim ama kalmamış 150 HS dedim ve 3 saat sonra motorumun alınmış olduğu haberini...
Ne kadar istemesekte hep kaza haberleri duyuyoruz ve malesef bende bugün bir kazaya tanıklık ettim.Hergün Motosikletimle yola çıkıyorum ve Bomonti taraflarından ilerliyorum.İkiye ayrılan bir yol var oradan geçtim ve işimi hallettim.20 dk. sonra gelirken bir arabanın motosiklete çarptığını 2 tane...
Arkadaşlar Sahibinden'de dolaşırken 'bedava' diyebileceğim bir motora rastladım
http://www.sahibinden.com/2006_model_150cc_550_ytlWQQaXQQ8313461WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar bu ilana bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim arayıp telefonla konuştum ve tek masrafının ayaktan marşının...
arkadaşlar konu yerini doğru açtımmı bilmiyorum ama yanlış açtıysam ricam moderatör arkadaşlardan başka yere taşımalarıdır.
5-6 Gün önce mondial'in 125 uag modelinden aldık motorla bir çukura girip çıktığımızda motor istop ediyor ve bi türlü anlayamadığım km'nin ordaki cep telefonu tarzı bi...