Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
borelli ledow 250 marka motosikletimde bir süredir yüksek devire çıktığımda bir boğulma arada bir patlama vardı tesisatı elden geçirdim yine bi sonuç alamadım benden önceki sahibi 3 defa karbüratör almış adlırmışlar boğulma var diye motorsikletin ağrızası pickup çıktı bizim halk arasında göz...
arkadaşlar 1974 model jawa 250 motosiklete 4 zamanlı cg serilerinin 150 cc lik karbüratörlerinden takmayı düşünüyorum az yakması için karbüratörü alırsam motora uydururum ama o karbüratörle motosiklet çalışırmı veya 200 cc lik cg karbüratörü alsam hangisiyle çalışır bi bilgisi olan varmı
beyler bende bi jawa 250 var onun motorunu felan bakımdan geçirdim şanzumanı felan söktüm arızasını yaptım ama motor takılı değilken temelli motorun heryerini söküp boyalrını kazıyıp tekrar boyayım dedim ama o kırmızının adı ne oluyo jawa kırmızısı ne deyince bulunuyo bide nikelaj yerlerine...
arkadaşlar benim 74 model bir jawa 250 motorum var motosikletin herşeyini yaptım paramparça ettim boyadım topladım taktım motoru ölüydü rektefe ettirdim piston aldım topladım elktiriğinide bağladım ama dinamanon uçlarını bilemedim nasıl olacaksa bağlıyorum dinomayı 60 70 v elektrik üretiuo...