Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NS200 demek istedim. Arkadaşlar 2 ay önce 2015 sıfır ybr aldım. Bunu satıp ns200 almayı düşünüyorum. Sigortam ne olacak mesela? 1400 liranın ne kadarını iade ederler ? Ayrıca böyle bir karar isabetli mi olmuş benim için ? YBR güzel motor ama beni sıktı biraz. İstanbul gibi bir yerde ani kalkış...
Arkadaşlar malum sezon açıldı ve hırsızlar siftah yapmaya başladılar. Bana tavsiye edebileceğiniz kilit markaları var mı ? Bütçem 250 tl civarı. Güvenilir siteden atacağınız linkler de çok faydalı olabilir. Ayrıca istanbulda gidip görebileceğim motor aksesuar satıcılarının dükkan isimleri...
Arkadaşlar yeni ehliyet yasası hakkında az bilgim var. cc yükseltecem. A2 ehliyetle MT07 alabilir miyim ? Mt07 nin özellikleri maks güç 55kw diyor. Limitli güç ise 35kw diyor. Yeni yasaya göre 35kw üstü olmayacakmış. Burda neye bakacaz ? Maks güce mi ? Yoksa limitli güce mi ?