muhammetapy kullanıcısının son içeriği

1. M

R80 RT baskı

Arkadaşlar babamın BMW r80 motoruna baskı arıyoruz debriyaj baskısı nerden temin edebiliriz . Bildiğiniz bir yer var mıdır veya elinde olan var mı?
  2. M

CBR 250 ayna

Arkadaşlar geçen ki lanet olası aynayı aldım ve kargodan kırık geldi satıcı ile konuştuğumda kargocu orda iken kontrol edecektin iade kabul edemem dedi (n11) ama kargocu kapıya bırakıp gitti bende iade ettim ama talebi reddetmiş kargoyu geri yollamış satıcı şimdi ne olacak ne yapmam gerek
  3. M

CBR 250 ayna

Merhaba arkadaşlar elimizdeki CBR 250 nin gene aynası kırıldı (eski kasa) ve bu sefer daha farklı ayna almak istiyorum zaten standart aunayalar kapatıp açılmıyor biliyorsunuz ona uygun değil ben de böyle bir auna buldum o sorun bunda olur mu bu aynayı kullanan var mı içinizde ben uzun olanı...
  4. M

Benelli 125s

Bu motoru gördüm ve hoşuma gitti. tuhaf bir tasarımı var ilkte çirkin geldi ama baktıkça hoşuma gitti. Neyse sorum şu bu motorun kalitesi nasıldır kroniği varmıdır? Bn 125 modeli ile karşılaştirirsaniz hangisi öndedir
  5. M

CBR 250 zincir

https://www.hepsiburada.com/jolt-honda-cbr-250-did-zincir-disli-seti-p-HBV00000POK3I?magaza=Mototarz arkadaşlar 2011 model CBR a bu zincir dişli seti uyar mı iyimidir sizce alınır mı? Replika olma olasılığı var mı veya sizin önerdiğiniz bir Zincir var mı
  6. M

Benelli veya bir başkası??

Selamlar ben 16 yaşında A1 ehliyete sahip tecrübesiz sayılacak bir kardeşinizim. Bundan önce 500 km kadar kuba rx9 50 kullandım (rx9 hakkında sorusu olan varsa severek cevaplarım) motorumu talihsiz bir zamanda sattım ki fiyatlar bı anda uçtu. Şimdi Max 13-15k ya ( daha da düşebilirim) motosiklet...
  7. M

R80rt

Merhabalar. Bizde bir r80rt BMW var. Acaba bu motorun PDF olarak veya internet sitesinden kitapçığına ulaşabilir miyim ? Bildiğiniz site varsa atar mısınız. Ya da subap ayarlarının kaç nm olacağını biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz. Eğer BMW r80 den anlayan birisi varsa ona da soracağım bazı...
  8. M

Yardımcı olursanız sevinirim ff323

Konuyu kask kısmında açtım fakat 2 gündür kimse yanıt vermedi sayılır LS2 FF323 ISAAC VINALES KASK 999,00 TL yerine 974,03 TL https://urun.n11.com/kask/ls2-ff323-isaac-vinales-kask-P357579272 link teki kask sizce alınır mı 2020 üretim olduğunu söylüyorlar yardımcı olursanız sevinirim ff 323...
  9. M

Bu Alınır mı sizce

Arkadaşlar bu kaskı LS2 FF323 Burner Siyah - Kırmızı Kask ** 1.599,00 TL yerine 849,00 TL https://urun.n11.com/kask/ls2-ff323-burner-siyah-kirmizi-kask-P472028454 almak sizce ne kadar mantıklı siz olsanız bu bütçeye (üstüne 1 k para olan kaskları önermeyin bütçem budur hatta bu bile zor çıkacak...
  10. M

Yardımcı olursanız sevinirim ff396

Arkadaşlar merhaba ben artık eski kasklardan bıkıp bı kask almaya karar verdim. Fakat malum fiyatlar uçmuş axxis draken bütçeme göre bulduğum en iyi kasktı. Sonra web de gezerken 600 lira gibi bir fiyata 4 yıllık depo da muhafaza edildiği söylenen sıfır LS2 ff396 gördüm. Bu durum kafamı...

Yeni mesajlar