muhammet1987 kullanıcısının son içeriği

1. M

Bu işten anlayanlar.Öğrenciye yardım...

Malum otobüs ve dolmuş fiyatları çok pahalı .Diyarbakırda üniversiteye gidip gelmek için kısıtlı bütçeme göre ikinci el mobilyet almak istiyorum.Acaba 1 lt kaç km gider ve yokuşlarda özelliklede iki kişi ile baş edebilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
  2. M

Tercihte yardım honda xl200

Herkese selamlar.Arkadaşlar ybr 125 kullandım ve biraz tarz değiştirmek istiyorum.Uzun yollara çıkmak ve dağlara tırmanmak istiyorum.Almayı düşündüğüm xl200 bunun için uygunmu.Bu zamanda sıfırı yok galiba.5 milyara kadar bütçem var.Alacağım ikinci el olacak gibi.Bu nedenle yedek parça bulma da...
  3. M

Yardım ve öneri

Arkadaşlar yamaha wr250r almayı düşünüyorum arazi ve uzun yol için ideal mi?parça ve teknik serviste sorun yaşar mıyım
  4. M

Yeni aşık oldum bu tutkuya lütfen yardım

:salut:Bu siteyle tanışalı 2 ay oldu Ben de bu harika makinalrı kullanmak istiyorum.Tecrübe kazanmak için özellikle şehir içi kullanımında sizce hangi seçenek ile başlamalıyım.Bütçem 3-4 milyar.Bana arıza çıkarmayacak gerek servis gerekse yedek parça konusunda pek uğraşmaycağım ayrıca yakıtta...
  5. M

Uzun yol motorsiklet tavsiyesi bütçeme uygun

:cat:[Bütçe 13-15 milyar arası].Mümkünse çin malı olmasın.İkince el almayı da düşünmüyorum.Hepinize teşekkürler..Arkadaşlar uzunca bir süre şehir içi motorsiklet kullandım.Fakat işim gereği artık uzun yolculuklara çıkmak zorundayım.Bende biraz araştırmadan sonra bana en iyi sizin yardım...
  6. M

Uzun yol motorsiklet yardım bütçeme uygun

:cat:[Bütçe 13-15 milyar arası].Mümkünse çin malı olmasın.Hepinize teşekkürler..Arkadaşlar uzunca bir süre şehir içi motorsiklet kullandım.Fakat işim gereği artık uzun yolculuklara çıkmak zorundayım.Bende biraz araştırmadan sonra bana en iyi sizin yardım edebileceğinizi en iyi tavsiyenin ancak...
  7. M

Uzun yol motorsiklet tavsiyesine ihtiyacımm var

Arkadaşlar uzunca bir süre şehir içi motorsiklet kullandım.Fakat işim gereği artık uzun yolculuklara çıkmak zorundayım.Bende biraz araştırmadan sonra bana en iyi sizin yardım edebileceğinizi en iyi tavsiyenin ancak yaşamış deneyimli kişilerden alabileceğimi öğrendim.Uzun yollara çıkabilecek-...
  8. M

Yardımlarınızı Bekliyorum!!!!!!!!!

Arkadaşlar kısa ve öz biçimde anlatıyorum...Hiç uzun yol motorsiklet deneyimim olmadı.(Adana-Diyarbakır,Adana-Van gibi) İyi bir tecrübeye sahip olduktan sonra Bu şekilde uzun yollara çıkıp yeri geldiğinde de zorlu koşullarla baş edebilecek,Uzun yolda arıza çıkarmayacak ve yayla gibi yükseklere...

Yeni mesajlar