muhammet123 kullanıcısının son içeriği

1. muhammet123

honda xl650 transalp

Motosiklet eğitmeninden honda xl650 transalp 2006 model 47600 km de titizlikle kullandığım motosikletimi satıyorum Yan çanta arka çanta sis farı Muanesi var motosiklet saat gibi çalışıyor Mantıklı takaslara açığım. Araç olabilir Fotoğraf lari. Whatsup dan yollayabilir im Muhammet Aydın...
  2. muhammet123

2+1 EVİMİ SATIYORUM Honda cbf 150 full dolu enduro yavrusu

9.800 km de 2012 model fakat 2013 çıkışlı. servis bakimli ve cok temiz. bu motordan daha boşunu 6.000 tl yazan arkadaşlar gibi abartmiyorum hakkını istiyorum uzun yol cami kisa cami koruma demirleri arka canta yan canta demiri yan 2 büyük çanta ( cok güzel bir görüntü katiyor motora) motoru cok...
  3. muhammet123

MOTOSİKLET DERSİ

HAYATINIZDA HİÇ MOTOSİKLET,,ARABA KULLANMASANIZ DAHİ 1 SAATLİK EĞİTİMLE BİLE MOTOSİKLETİ ÇOK PRATİK ŞEKİLDE KULLANMIŞ OLACAKSINIZ. SINAV YÖNETMELİĞİNE UYGUN EĞİTİM YAMAHA YBR 125 İLE DİREKSİYON DERSİ ALABİLİRSİNİZ. ÇOK PRATİK ŞEKİLDE MOTOSİKLET KULLANMAYI HEM KOLAY BİR MOTORDA HEMDE SABIRLA...
  4. muhammet123

MOTOSİKLET DİREKSİYON DERSİ

HAYATINIZDA HİÇ MOTOSİKLET,,ARABA KULLANMASANIZ DAHİ 1 SAATLİK EĞİTİMLE BİLE MOTOSİKLETİ ÇOK PRATİK ŞEKİLDE KULLANMIŞ OLACAKSINIZ. SINAV YÖNETMELİĞİNE UYGUN EĞİTİM YAMAHA YBR 125 İLE DİREKSİYON DERSİ ALABİLİRSİNİZ. ÇOK PRATİK ŞEKİLDE MOTOSİKLET KULLANMAYI HEM KOLAY BİR MOTORDA HEMDE...
  5. muhammet123

TV de satılan lastik zırhı

Arkadaşlar tv de görmüşsünüzdür lastik zırhı motosiklet ve araçlar için çok ideal geldi. Bende Honda cbf150 var lastiğine çivi girdi çıkartmadım ama ara sıra havası iniyor hava basıyorum. Honda servisini aradım işçilik yama falan 40 tl dedi. Tv de 19 + kargo 29 tl 4 adet satıyorlar. Bende...
  6. muhammet123

Selam arkadaşlar

Motosiklet eğitimcisi olduğum halde üşengeçlikten yeni aktif olmaya başladım bu sitede inşallah ziyaretlerimi arttıracağım. ;)

Yeni mesajlar