Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostlar bell mx9 adventure ile tecrübesi olan var mı ?
hem tracer ile hem de enduro ve motocross kaskı olarak kullanmak niyetindeyim fikirlerinizi alabilirmiyim ?
allahım hayırlısı ile ankaraya ya şöyle bolca kar yağdır yada havaları biraz ısıt da motora binelim diye bol bol dua ediyorum . ankaralılar beraber edelim duaları inşaalah. bütün yurda kar yağıyor millet keyfini çıkarıyor biz ayazını çekiyoruz hayırlısı bakalım her sabah bir arabama bakıyorum...
arkadaşlar botu fuarda alırım diye düşünüyordum fakat bugün şehir içi yoğun trafikte çok düşük hızla bir köprü bağlantısında araçların solundan geçerken beş cm gibi bir yüksekliği kalmış kaldırım ile asfalt arasında bir boşluk oluşmuş ve ön lastiği o boşluğa girip sıkışması suretiyle bir anda...
arkadaşlar şu sigorta primleri ile alakalı herkesin ağzı yanıyor az öncede yine iki aracıma sigorta kestirdim biri 952tl diğeri 818tl çıktı ve cb125 motorumada 500 tl ödedim hiç hasar kaydım olmamasına rağmen. sigortacım oldukça aktiftir bana şu linke...
arkadaşlar ilk motor olarak 2012 model ilk sahibinden 6000km de beyaz honda cb125e motorsikleti aldım. zaman kaybetmeden özelliğini yitimiş orjinal lastiklerini michelin pilot street ile değiştirdim ve peşi sıra yağ buji filtre bakımı ile subap ayarını yaptırdım bildiğiniz saat gibi oldu...
Soğuk bir sonbahar günü , Ankara dan herkese çok selam. İsmim Muhammed yaşım 33 Ankara da ikamet ediyorum kuyumculukla uğraşıyorum.
Motosiklet merakım yeni oluşmaya başladı komşum olan lokantanın cb125 motoru ile biraz pratik yaptım ve ehliyetimi aldım. Şimdi ufak hacimli bir motor ve ekipman...