mucahitm kullanıcısının son içeriği

1. M

Devir Göstergesi Çubuğu 0'ın Altına Düştü

Yokuş yukarı yüksek devirde giderken, tam vites atacakken ana sigortanın atması sonucu motosiklet stop etti ve devir göstergesinin çubuğu resimdeki gibi aşağı düştü ve orada takıldı. Yukarı çıkarmıyor. Nasıl çıkartırım? Sökmem mi gerekiyor bir yöntemi var mı? (Gazı sonuna kadar açıp...
  2. M

Motosikletime Su Kaçtı - Yardım

Daha önce çok konu açılmış ama açılan konulara baktım aynı sorun için çözüm bulamadım. Genelde biraz bekledikten sonra kuruyup çalışmış Dün motosikletimi tazyikli suyla güzelce yıkadım. Çalıştırdım, benzinciden iş yerine kadar (3-4 dakikalık mesafe) sorunsuz geldim. 5-6 saat sonra çalıştırdım...
  3. M

-Yine-Lastik Seçimi Konusu / Hero Karizma

Bu konu bol bol konuşulmuş ama acemiliğimden yanlış seçim yapmamak için sormak istedim. Hero Karizma için ön ve arka lastik alacağım. (Kış lastiği değil) Bu lastiklere baktım. Bunlardan hangisini almalıyım veya almalı mıyım? Baktığım Lastikler Arka: (Arka lastik için 120/90 ile 130/80...
  4. M

Trafik Kazası Sonrası Polisin Tutumu - Adli Süreç

Merhaba. 3 Aralık 2018'de birisi E5'te motosikletime arkadan vurup kaçtı. Ben hastaneye götürüldükten sonra polis olay yerinde kaza tutanağı tutmuş. Tutanakta olayı gören belediye kamerası olduğunu, görüntünün 10 gün içerisinde alınması gerektiğini, çarpan aracın plakasını, olay sonrasında kaza...
  5. M

Yaralanmalı Trafik Kazası - Çarpıp Kaçma ve Sigorta

Geçtiğimiz pazartesi günü E5'te küçükçekmecede bir araç arkadan motorsikletime çarptı ve kaçmış. Ben hastaneye götürüldükten sonra; kazayı görenler olayı polise anlatmış, kaçan aracın plakasını vermiş, polis kaza yerinde tutanak tutmuş. Tutanakta aracın plakası ve çarpıp kaçtığı yazıyor. Olay...

Yeni mesajlar