mubumu kullanıcısının son içeriği

1. M

Pentax Ricoh WG-M1 Aksiyon Kamera

Merhaba arkadaşlar, aksiyom kamera ararken Pentax Ricoh WG-M1 bu modeli buldum, fiyatı 699 Tl. Bu kamera hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Özellikleri, Pentax Ricoh WG-M1 Aksiyon Kamera Teknik Özellikleri Sensör Tip: CMOS w primary color filter Boyut: 1/2.3 inch CMOS...
  2. M

MT 01 - 1700 CC

Merhaba arkadaşlar, dün şişli de sarı renkli mt - 01 gördüm 2015 model, daha plakasını takmamıştı arkadaş. İnternette arattım fakat bu motor Türkiye ye daha gelmemiş. Bilgisi olan var mı ?
  3. M

Ceza geldi 391 TL

Merhaba Arkadaşlar, geçen hafta honda güvenli sürüş egitimine giderken ceza yemişim, 391 TL... E-80 Tem otoyolunda çmlıca gişeler kocaeli il sınırı arası radar görüntüsü bulunmaktadır diyor ( 172 Km ). Yazık yahu, bu kadar cezamı olur, şimdi ödedim 293,25 TL... Dikkatli olalım arkadaşlar...
  4. M

El pompası

Merhaba arkadaşlar, lastik patlaması durumunda, bizi en yakın tamirciye götürecek yada müdahale edebilecek kadar şişirmek için el pompası kullanılabilir mi ? http://www.decathlon.com.tr/mnp-100-el-pompasi-id_8056700.html
  5. M

acil yalova lastik yardım

Arkadaşlar Yalovaya 6 km kala arka lastiğim patladı burada nerede tamir ettirebilirim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ---------- Arkadaşlar bi abimiz yardımcı oldu 0537 985 98 95 MUharrem abi, yalova gemlik Gölcük arasında ihtiyaç...

Yeni mesajlar