mtbiker kullanıcısının son içeriği

1. M

virago 535 düz boru egzoz

Arkadaşlar merhabalar. Virago 535 motorumun üzerindeki orjinal egzozlarını söküp içi boş borudan egzoz yapmak istiyorum daha önce yapan varmı aranızda acaba? bi zararını görürmüyüm
  2. M

Custom ön teker mil kafaları =)

Selam arkadaşlar. :) Hazır havalar soğuk gidiyor nasılsa diye motoruma çok önceden aldığım fakat hava guzel biniyorum idare ediyor nasılsa diyerek takmadığım ön boğaz bilyalarını değiştirme kararı almıştım. Derken motoru lifte alıp başladım sökmeye taaki ön teker miline gelene kadar herşey...
  3. M

Aradığımı bulamayınca kendim imal ettim =)

Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim bir hatam olursa şimdiden affınıza sığınıyorum =) Çin malı bir chopper deneyimimden sonra kalitesizlikten bıkarak satıp 2000 model bir virago 535 sahıbı oldum huzur buldum =)) motoru aslında binmekten çok sağını solunu söküp değişiklik yapmak için...
  4. M

Viragomla aranızdayım =)

Çin malı olan ilk motorumla teknik anlamda baya bi cebelleştikten sonra kavuştuğum virago 535 ile istanbuldan aranızdayım. Teknik konularda çok fazla destek alacağım bir forum olacagına inanıyorum şimdiden hepinize selamlar kazasız sürüşler =)