Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm.bikaç sorum olacak yardımcı olursanız sewinirim. kanuni breton aldım.kanuni markasını nasıl değerlendiriyosun işe yarar mı? ben motosiklete yeni başlayan biri olarak şunu söylemeliyim ki işçiliği hiç beğenmedim :pale: .ama dediğim gibi yeni başladığım için çok da iyi değerlendiremiyo...
motosikletim olmadığından uygulayamıyorum.çok aklıma takılan bi konu; motosikletle gidiyoruz.vites 5 de. 90 km/h la. karşımıza uzun bi düzlük çıktı vitesi aldık boşa. (araba kullanımında sıkça olduğu gibi) hızımız düştü 50 ye. olması gereken vites:3 (atıyorum tabi) sorum şu: vites boştayken...
A2 ehliyeti alacas ii hoş da, sağlıK raporun da numaralı gözlük yazıldı we normalde kullanmıyorum gözlük! aklıma takılan olay şu ki; polis çewirdi dielim yolda! bakdı ehliyete resmde gözlük lüsün, kaskın içinde de gözlük takmak biraz enteresan olur bea! ceza yazar mı olay o!?