Msty42 kullanıcısının son içeriği

1. M

Silindir ve piston değişim zamanı

Mrb arkadaşlar motor yağ yaktığı için bakım yapmaya karar verdim sekman değiştirmeyi düşünüyordum ama sizede sormak istiyorum resimlerdeki pistonu da değiştirmem gerekir mi başka değiştirmem gerekn bir yeri var mı?
  2. M

Motorsiklet silindir sekman değişimi yardım

Arkadaşlar forumda aktif birisi değilim motosikletim yağ yaktığı için silindir sekman değişimi yapmak istedim fakat herşeyini svkmüşken enson silindir kısmında takılı kaldım yardım edebilecek olan var mı silindirin içinde bulunduğu gövdenin adına ne denir bilmiyorum sol tarafında iki vida var 8...
  3. M

Motor performans artırma

Arkadaşlar arora ar150a motorumm var şimdilik 120 yi geçmiyor sibob ayarı falanda yapılı ama 7 senedir hava filtresini değiştirmedim sadece temizleyip takıyorum performansı biraz düşük geldiği için performans için hava filtreleri varmış onlardan almayı birde performans bujileri varmış ondan...
  4. M

Motorsiklet elektrik arızası acil yardım

S.a. Arkadaşlar formda yeniyim arora ar150a motorumm var kesicili korna rölesi takmıştım bi hafta önce bugun kardeşim yıkamaya gitmiş ve yıkadıktan on dk sonra korna kendi kendine basılı kalmaya başlamış daha sonra kablolarını sökmüş ama şimdi de kontağı açınca hiçbir elektrik gelmiyor motora...

Yeni mesajlar