mstr88 kullanıcısının son içeriği

1. M

Pulsar 150 NS Ekipman

Selam arkadaşlar, Kısmetse önümüzdeki hafta motoru alacağım. Hafta içerisinde önce ekipmanları almak istiyorum. Daha önce burada açılan ekipman konularından yola çıkarak ben de bir liste oluşturdum. Kask, mont, pantolon ve bot için iki seçenek belirledim. Aşağıda kendi belirlediğim 2 listeyi...
  2. M

17-18 Ekim 2015 Kadiköy'de A2 Sınavına Girecekler

Merhaba arkadaşlar, Yarın kısmetse A2 sınavına gireceğim. Sınav yeri normalde Hasanpaşa'daki salı pazarıydı fakat kurs aradı ve yerin değiştiğini söyledi. Sanırım İmam Hatip Lisesi' nin orada yapılacakmış. Orada girecek arkadaşlar var mı? Varsa Pendik'ten en rahat nasıl ulaşabileceğim...
  3. M

Gidon Yalpalaması

Merhaba arkadaşlar, günlük olarak pendikten söğütlüçeşme ye activa 100 scooterim ile gidip geliyorum. Bilenler varsa Şükrü Saraçoğlu stadının ordaki asfalti kazimislar. Ordan geçerken 20 nin üstüne ciktigimda motorun ön tarafi oynamaya kaymaya başlıyor. Yol boyunca tek korktuğum yer orası. Ön...
  4. M

Pendik Civarı Usta Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2006 model Honda Activa 100 için Pendik ve çevresinde (Kartal, Maltepe,Pendik, Kaynarca, Güzelyalı vs. ) genel bakım (yağ değişimi, frenler vs.) yaptırabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Ayrıca ön çamurluktaki yamukluğu düzeltebilecek bir tamirci de önerebilirseniz çok...
  5. M

Herkese Selamlar.

Merhaba, Adım Emre. İstanbul/Pendik'te ikamet ediyorum. 27 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bugün motosiklet (scooter) kullandım. Hepi topu 1 saat kadar kullandım fakat inanılmaz bir duygu olduğunu anladım. Bunun yanında ülkemizde çok tehlikeli olduğunun da farkındayım. Başlangıç olarak...

Yeni mesajlar