Mstfaenes 'in en son etkinliği

• M
    Mstfaenes , Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bildiğim kadarıyla; merhum Hazinedar virajı alamayıp tabelaya çarpıyor ,olayın haberini alan başka bir motorcu yetişmeye çalışırken...
  • M
    Mstfaenes , Özür başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bi hikaye vardı çalışıyorum diye yazamadım bilen varsa yazabilir,Cehennemdeki bütün kazanların başında zebani varmış sadece...
  • M
    Mstfaenes , Özür başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben anlatamadım galiba.özür dilediğim kişi akranım olsaydı özür dilemezdim zaten.çünkü foruma yeni katıldım nasıl bir sistemi olduğunu...
  • M
    Mstfaenes Özür konusundaki alp_tunay mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Özrün için teşekkür ederim ama gerek yoktu.. Orada konuştuk bitti.. Alınmadım.. Sonuçta sen beni , ben seni tanımam.. Burada...
  • M
    Mstfaenes , Moto Sohbet forumunda Özür başlıklı bir konu başlattı.
    Forumda yeni sayılırım, ilk kayıt olduğum da zincir yağı ile alakalı bir soru sormuştum. alp_tunay adlı kullanıcı dalga geçer gibi bir...
  • M
    Mstfaenes , Spontini110 varyatör ses sorunu (video link) başlıklı konuya cevap yazdı.
    İyice temizledim ,parça kalacağını sanmıyorum .
  • M
    Motorla seyir halindeyken bi anda stop ederek varyatörden ses ve yanık kokusu gelmeye başladı.sağa çektim ve eve kadar iterek götürdüm...
  • M
    Mstfaenes , R25 koku geliyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet nedeni buymuş aslında.ilk açıklamamda bahsettiğim gibi bir ustaya komple söktürmek istemedim .zincirin ulaştığı noktadaki grenajı...
  • M
    Mstfaenes Terzi konusundaki espresso mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kadıköy'de boğa heykelinin orada yokuştan aşağı metrobüse doğru inen caddede solda pasajın bodrum katında çanta tamircileri var çok...
  • M
    Mstfaenes , Terzi başlıklı konuya cevap yazdı.
    İstanbul
  • M
    Mstfaenes , Giyim forumunda Terzi başlıklı bir konu başlattı.
    Motosiklet pantolonu için paçadan kısaltma yapabilecek özel bir terzi var mı ?normal terziler yanaşmıyor.Yardımcı olursanız memnun olurum
  • M
    2017 model Mt25 60.000 bakımına götürdüğümde yetkili servise eksantrik zincirinden ses geldiğini söyledim. İşin garip kısmı bunu 55.000...
  • M
    Mstfaenes , Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yağlama için ıpone kullanıyorum gayet güzel Temizlik için de gaz yağından memnunum Kaldırma sehpası da çoğunlukla üniversal oluyor...
  • M
    Mstfaenes , 2025 R25 ile kaza ve hasar kaydı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hasar kaydında sadece kafa demirinin değiştiğini belli edersen satışta alacak kişi olarak ben sorarım mesela greanjlar değişmeden kafa...
  • M
    Ceza yeme sebebi ;çanta kullanması değil çantanın ruhsata işli olmaması, anladığım kadarıyla