Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Arkadaşlar Gopro 8 hero black kullanmaktayım. Mikrofon adaptörü ile birlikte mikrofon aldım. Bu mikrofonda problem yaşamadım. Farklı mikrofonlar takında ses kaydı alamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar destek verirse çok sevinirim.
Herkese iyi günler.
Full Oktay Usta servis bakimlidir, garantisi 12 Ocak tarihinde bitmiştir. Bakima ve ara bakimlara dair tum evraklari duruyor. Motul yagindan baska yag kullanilmamistir. Motorun 3. sahibiyim. 7750 tl (pazarlık vardır).
Herkese hayirli isler.
Motorumun ilanı aşağıdadır...
Arkadaşlar Merhabalar,
İstanbul'da ikamet etmekteyim ve motor temizlemek meselesi bir takındı haline geldi bende. Vaziyet şöyle ki yıkama hizmeti veren petrol ofisi bulamadım Kağıthane civarlarında. Oto yıkamalar 30 tl ücret tahsil ediyorlar. Memlekette Shell'e gider 1 Tl jeton paramızı atar...
Arkadaşlar Merhabalar,
İstanbul'da ikamet etmekteyim ve motor temizlemek meselesi bir takındı haline geldi bende. Vaziyet şöyle ki yıkama hizmeti veren petrol ofisi bulamadım Kağıthane civarlarında. Oto yıkamalar 30 tl ücret tahsil ediyorlar. Memlekette Shell'e gider 1 Tl jeton paramızı atar...
Merhabalar Arkadaşlar, İstanbul'da 150 Ns kullanmaktayım. Herkese iyi gazlamalar diliyorum, tekerinize taş değmesin iyi sürüşler..
Motorumu 20 gün önce aldım fakat motosiklet.net ailemizle paylaşma fırsatını yeni buldum, bu vesileyle tanışmış bulunmaktayız. Herkese keyifli sürüşler dilerim..