Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun süreli motor kullanmak vertigo yani(orta kulaktaki kristallerin yerinden oynaması sonucu aşırı baş dönmesi mide bulantısı kusma ter gibi şikayetlerin oluşması)
25/04/2013 günü sabah 09,oo da hareket ettim.öğle yemeğini Dikili de eren kaptanımla yedikden sonra akşam saatlerinde Çanakkale kilitbahir arasını feribotla geçip şehitliklerde bulunan morto koyuna çadırımı kurdum.Akşam yemeğimi ton balığı salatası ile doyurduktan sonra yattım sabah uyandığımda...
Motorsiklet lerin ön tarafında plaka olmadığından sabit radar araçları hız yapan aracı sadece ön tarafından kayıt yapabildiğinden itiraz sonucunda bazı trafik ekibinin ceza yazamadıklarını duydum doğrumu acaba .
İzmir çıkışlı CBF-150 ile Türkiye turu planlamak istiyorum.Güzergah için düşüncem şöyle (İzmir,Çanakkale,Edirne,İstanbul,Zonguldak,Samsun,Ordu
Trabzon,Artvin,Kars,Van,Hakkari,Şanlıurfa,Adana,Antalya,Denizli,Aydın;İzmir) gibi Nedersiniz.