Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar. Hyosung GT250mi alalı daha bir ay olmadı ve motorumu gerçekten çok seviorum. Tek problemim naked motor olması nedeni ile yuvarlak olarak bulunan ön far grenajının motora yakışmadığını düşünmem.
2009 2010 model naked motorlarda yeni tip far modelleri bulmak mümkün. Benim...
Arkadaşlar uzun süredir beklediğim motoruma sonunda kavuştum. Geçen hafta içerisinde 2007 model Sarı 11000 km'de bir Hyosung GT250 Naked aldım. Çok beğendim. Umarım kazasız belasız uzun süre binmek kısmet olur.:)
Arkadaşlar merhaba tanışma bölümünde de yazdım uzun zaman sonra tekrar aranızdayım. İlk motorumu alarak artık hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Enduro BMW F650 almak istiyorum ama öncelikle öğrenme amaçlı bir cross motor alarak kullanmayı tam olarak öğrenmem lazım. Ehliyetim var...
Arkadaşlar merhaba. Ben Ankaradan Alper.
Uzun zaman sonra tekrar aranızdayım. Bundan 2 yıl öncesine kadar siteyi yakından takip ediyordum ama bu aradaki uzun boslukta işlerimin yoğunluğundan kendime ve motor sevdama yeterli vakit ayıramadım. Artık zamanı geldi ilk motorumu alarak gerek forum...