msafacan kullanıcısının son içeriği

1. msafacan

Türkiye Şartlarında Artçılı Binilebilecek İdeal Motosiklet (Soru değil tartışma)

Motosikletini yeni satmış motorcu sendromunun belirtileri bende baş göstermeye başladı. Motosikletim varken hava güzel olduğunda içim mutluluk dolardı. "tam motorluk hava" derdim ve atlardım motoruma. Güle oynaya yol alırdım. Artık hava güzel olduğunda karalar bağlıyorum. Her gün motosiklet...
  2. msafacan

Branda Kullananlar Dikkat !

Merhaba motorcu dostlar. Honda Cbf 150 motorumu her zaman olduğu gibi brandasını çekip evimin otoparkına koydum. Hafta sonu Bursa'da çıkan fırtına brandamı paramparça etmiş ve motorum olduğu yerde yan devrilmiş. Motorumu gidonu yamulmuş bir vaziyette buldum. Bu güne kadar rüzgarın motoru...
  3. msafacan

Bursa'dan 14.000 Km'de Honda CBF 150

Arkadaşlar zaruri ihtiyaçtan satılıktır. Fabrikadan çıktığı gibi orijinal. İlgili arkadaşlar için numaram : 0505 402 66 77 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-biniciden-14.000-kmde-2013-model-honda-cbf-150-421439559/detay/
  4. msafacan

Bursadan Selamlar MT ailesi

Herkese selamlar MT ailesi, Adım Safa, Yaşım 27. Motosiklet sevdam üç yıl öncesine dayanır, öğrencilik, parasızlık falan derken, ilk engel olan ehliyetimi 2013 yazında aldım. Bu sürede araştırma ve okumalarıma hızla devam ettim. Henüz motosikletim yok bu yaz inşallah 125 lik bir commuterla...

Yeni mesajlar