Mrtbk1 kullanıcısının son içeriği

1. M

SEZONLUK DEĞİL 4 MEVSİM MOTORCULAR

Arkadaşlar merhaba öncelikle motosiklet deyince akla hep yaz aylarında havalar güzel ğüneşli rüzgarsız günlerde kullanılan araç gelir akıllara ya kışın? Yağmur çamur kar fırtınada kullanılmazmı bu aletler ? Ben kendi soruma kendi cevabımı vereyim,hani ata sözü vardır ya kaptan fırtınalı havada...
  2. M

BENZİNE SU KARIŞMASI !!!?

Enjeksiyonlu doch karakter li motorsiklertlerin benzinine su karışması durumunda neler olur. Yorumlarınızı bekliyorum beyler.
  3. M

Amortisör ayarı

Evet arkadaşlar amortisör ayarı çok kapsamlı bi iş , yol durumu,hız, hava durumuna bağlı ayarlar gerektiriyor peki nasıl olması gerekiyor amortisör ayarı hadi ustalar döktürün.
  4. M

GÖKÇEADA

Arkadaşlar an itibari ile İstanbul'dan kabatepe feribot limanına doğru yol alıcaz gece yollar nasıl nereler tehlikeli ve alternatif iyi yollar varmı bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  5. M

Motosiklet i otobüs veya kamyona yukleme

Motosikletini otobüs veya kamyonla başka şehire nakil edenler varsa biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
  6. M

Motosiklet denince ?

Motosiklet denince ilk akla gelen marka hangisi sizce.
  7. M

İSTANBUL / ANTALYA

Arkadaşlar merhaba İstanbul Antalya arası gidilecek gezilecek kamp kurulacak yemek yenecek içilecek mekanlar nereler bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  8. M

Motosiklet direksiyon sınavında kalma

Motosiklet direksiyon sınavında kalma ile ilgili bir olay anlatacağım arkadaşlar uzun süredir motorsiklet kullanıcısı olarak a2 ehliyetimi A sınıfına yükseltmek için sınava girdim ve sınavda kaldım :-) tabi burda trajikomik bi olay var kursta rahatlıkla parkur tamamladım motoru rahat rahat...
  9. M

Kawasaki versys 650 egzoz önerileri

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben versys 650 kullanıcısıyım ve o kadar araştırmama rağmen bir türlü uygun bir egzoz bulamadım aslında var ama kısıtlı ve yüksek fiyatlı sizlerin bilgisine ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim fiyat performans ürünü olursa tadından yenmez şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar