Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Geçtiğimiz aylarda izmir dışından bajajın yetkili servisinden ns200 aldım. aldığımda 2200 km deydi motor.Yetkili servis olduğundan başka servise sormaya gerek duymadım. 5000 km bakımı geldiğinde izmirde bakıma soktum motoru. yaklaşık 3000 km de iken garantiden km saati değiştiğini ve...
Merhaba
Bugün izmir ikiçeşmelik tarafında ara sokakta ilerlerken yolun ortasında bir adam yürüyordu. Sol tarafındaki boşluktan tam geçerken sağa bakarak sola adım atınca ayna koluna çarptı ve bir sürü laf söylemeye başladı. Benimde biraz gergin olmamdan dolayı olay kavgaya dönüştü. Sonrasında...
Merhaba,
Bugün şans eseri 1.5 cm böbrek taşım olduğunu öğrendim. Hem bilgi almak hemde bugün öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Dediğim gibi tamamen şans eseriydi öğrenmem.Başımın arkasında çıkan sivilcemsi şeyler için dermatoloğa gittim.İlaç yazmak istedi ve kan tahlili istedi.Tahlil...