Mr.Zipir kullanıcısının son içeriği

1. Mr.Zipir

KASK Önerileriniz yanısıra Mont

Merhabalar ; Daha Bugünmü dünmü Motor alacağım diyebir konu açmıştım. sonunda karar verdim YBR 125 2010 Rengine Aile içinde her ne kadarda karar veremesekte :D Annem MAVİ babam KIRMIZI ben ise ortaya karışık istiyorum o nasıl olacaksa. :P BenKask için 175 TL Bütçe Ayırdım (SAĞLAM) Mon için ise...
  2. Mr.Zipir

Ybr 125

=) Merhaba Arkadaşlar; Ben Bundan 8 Ay Önce Bir YBr satın almıştım 2008 Model =) oldukça Memnun kaldım Gerek Konfor olsun gerekse Yakıt olsun =) beni Cezvetti sonrasında Yurt Dışı işim Olunca Satmak zorunda kaldım ve şimdi "0" bir yBR almak istediğimde yeni modelini gördüm Görüntüsü beni...
  3. Mr.Zipir

Team Kurmayı Düşünüyorum!

Konu Kirliliği için Özür Dilerim.:farao:
  4. Mr.Zipir

YBR 125 ve Düşüncelerim!

Merhaba; Benim Yeni Fikrim Olan YBR125 Hakkında Merak Ettiklerimi Sormak istiyorum! ilk Olarak : K&N Hava Filtresi =) Bu YBRye uyarmı? ama Üçgen Gibi Olanlardan Hafif Granajdan Dışarı Cıkaracam Cünki Görünümlerini Beğendiklerim : Resim 1 : (BKNZ) Resim 2 : (BKNZ) K&N Hakkında Sorularım: -...
  5. Mr.Zipir

Motoran Motor Hakkında

Üstadlar Benim motoran isimli motordan Alasım var para tamam CBR alıcaktım fakat Babam :salut: .. vitessiz bi motor istiyor.. Ben 2 motor Seçtim.. Motoran Robusto 180 cc : Kulllanan varmı saglammı sorun cıkardımı Motoran - 150 ATV : kullanan varmı Sağlammı en son hızı neydi?:P
  6. Mr.Zipir

Honda CBR125Rmı ? Yamaha YBR125 cc mi?

evet Üstadlar Benim YBR ye Binmişliğim var Fakat CBR ye Binmediğim için Hiçte Bi Fikrim Yok Allah Nasip Kısmet Ederse 3 Ay içinde Motor Almayı Planlıyorum.. Motoru Güzel kullanırım Yerinde Basarım :) R1 Bile Sürdüm Fakat 125 CBR Sürmedim.. yani Kararsız Kaldım.. YBR mi CBR(125) mi Olmadı...
  7. Mr.Zipir

Bi KAç Kaza videoları..

Ben Yeniyim Motorumda Vardı KAzadan sonra :salut: Hurdaya Ayırdı babam.. vermedi yani.. inş. en yakın zamanda 125 Makina tipli bişiler düşünüyorum.. Ben bi Kaç Kaza Videosu Koymak istedim.. Buyrn 1- Bu adam Ölmüş Ola bilir.. Çok kotü Oldu :pale: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/60606/...